Skip to main content

Afzuighaspels

Met onze afzuighaspels zorgt u voor een schone en frisse omgeving in de werkplaats of de garage. Dat komt niet alleen de productiviteit ten goede; de gezondheid van iedereen die in de werkplaats aanwezig is, staat natuurlijk op de eerste plaats! Daarvoor moeten zeker de uitlaatgassen op de juiste manier, zo dicht mogelijk bij de bron worden afgezogen. Een flexibel systeem met voldoende capaciteit is dan ook essentieel!

Afzuigen direct bij de uitlaat

Met de afzuighaspels die wij in ons assortiment hebben, worden uitlaatgassen direct bij de uitlaat afgezogen. Ze komen dus in het geheel niet in de werkplaats terecht en niemand hoeft ze dus in te ademen.

Afzuighaspels aan het plafond.
Afzuighaspel detail.

Het monteren van de afzuighaspels

Uitlaatgas afzuighaspels zijn op verschillende manieren af te monteren; meestal worden ze aan het plafond bevestigd zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt: de slang ligt zo nooit ergens in de weg op de werkvloer en ongelukjes zoals struikelen worden dan ook voorkomen. Wanneer u de afzuighaspel tussen twee werkplekken in hangt, kunt u deze op beide plekken gebruiken. Wilt u dat wij de montage voor u uitvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Kies de juiste afzuighaspel

U kunt kiezen voor een afzuiging met of zonder ingebouwde ventilator. De haspels worden volgens een modulair systeem opgebouwd. Dat betekent dat we voor elke toepassing de juiste haspel samen kunnen stellen uit verschillende onderdelen. In onze catalogus kunt u veel van deze onderdelen vinden. Wij leveren twee soorten afzuighaspels:

Elektrische op- en afrollende slanghaspels:

Met deze elektrische afzuighaspel maakt u het afzuigen een stuk lichter. De slang zal zonder weerstand soepel afrollen en is geschikt voor zowel personenauto’s als vrachtwagens met een motorvermogen tot wel 600 KW.

Veerbediende afzuighaspels:

Deze zijn geschikt voor het afzuigen van uitlaatgassen van personenauto’s. Hij kan ook gebruikt worden tussen twee hefbruggen.

Beide kunnen worden geleverd met een geïntegreerde ventilator of met aansluitmogelijkheid op een centraal ventilatiesysteem en kunnen we geschikt maken voor zowel personen- als vrachtwagens. De diameters van de slangen kan variëren van 50 tot 300 mm en de slanglengte op de haspels kan gaan tot wel 35 meter. Daarmee zijn ze voor vrijwel elke garage-omgeving geschikt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle andere producten en diensten op het gebied van garage inrichting.

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54