Skip to main content

Afzuighaspels

Een schone en frisse omgeving verhoogt niet alleen de productiviteit. De gezondheid van iedereen die in de werkplaats aanwezig is, staat natuurlijk op de eerste plaats. Belangrijk daarbij is de afzuiging van uitlaatgassen. Een flexibel systeem met voldoende capaciteit is essentieel!

Met de afzuighaspels die wij in ons assortiment hebben, worden uitlaatgassen direct bij de uitlaat afgezogen. Ze komen dus in het geheel niet in de werkplaats terecht en niemand hoeft ze dus in te ademen.

Uitlaatgas afzuighaspels zijn op verschillende manieren af te monteren; meestal worden ze aan het plafond bevestigd zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt: de slang ligt zo nooit ergens in de weg op de werkvloer en ongelukjes zoals struikelen worden dan ook voorkomen. Wanneer u de afzuighaspel tussen twee werkplekken in hangt, kunt u deze op beide plekken gebruiken.

U kunt kiezen voor een afzuighaspel met of zonder ingebouwde ventilator. De haspels worden volgens een modulair systeem opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk voor elke toepassing de juiste haspel te leveren. Wij leveren twee soorten afzuighaspels:

  • Elektrische op- en afrollende slanghaspels;
  • Veerbediende afzuighaspels.

Beide kunnen worden geleverd met een geïntegreerde ventilator of met aansluitmogelijkheid op een centraal ventilatiesysteem en zijn geschikt voor zowel personen- als vrachtwagens.

Elektrische op- en afrollende slanghaspels

Met deze elektrische afzuighaspel maakt u het afzuigen een stuk lichter. De slang zal zonder weerstand soepel afrollen en is geschikt voor zowel personenauto’s als vrachtwagens met een motorvermogen tot wel 600 KW.

Veerbediende afzuighaspels

Deze zijn geschikt voor het afzuigen van uitlaatgassen van personenauto’s. Hij kan ook gebruikt worden tussen twee hefbruggen.

De diameters van de slangen kan variëren van 50 tot 300 mm en de slanglengte op de haspels kan gaan tot wel 35 meter. Daarmee zijn ze voor vrijwel elke garage-omgeving geschikt.

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54