Garage inrichten als werkplaats

Als u uw garage graag wilt inrichten als werkplaats om bijvoorbeeld aan auto’s te sleutelen, komt daar veel bij kijken. T&E Techniek heeft alles in huis om van uw project een succes te maken.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid

In 2002 hebben wij, Ton en Erik, na vele jaren werkervaring besloten om samen T&E Techniek op te richten. Nu, 20 jaar later, hebben wij een perfect team van medewerkers om ons heen gecreëerd dat kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Door bewust de lijntjes kort te houden en één vast aanspreekpunt te hebben voor de klant, wordt de betrouwbaarheid en service gewaarborgd en kunnen problemen snel worden opgelost.

Compleet assortiment

Alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw garage als werkplaats, vindt u bij ons onder één dak. Als Brabants bedrijf, gevestigd in Langenboom, zijn wij bijna uniek in Nederland door ons complete aanbod. Van lekbak tot uitlaatgasafzuiging, wij hebben het allemaal in huis voor u. Een willekeurige greep uit onze catalogus:

  • Afzuigrails
  • Koelvloeistofmeters
  • Lekbakken
  • Allerlei soorten slangen
  • Membraanpompen
  • Uitlaattrechters

Professioneel uw garage inrichten als werkplaats

Wilt u uw garage door een professioneel bedrijf laten inrichten als werkplaats? Als specialistisch montagebedrijf werken wij door heel Nederland. Van het ontwerp tot aan de montage: de inrichting van uw garage als werkplaats is bij ons in goede handen.

Ook voor het onderhoud van alle merken staat T& Techniek voor u klaar. Verder hebben wij alle benodigdheden voor het inrichten van uw werkplaats in huis. Wij leveren hoge kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik. De kwaliteit van onze service en producten wordt gegarandeerd door onze VCA en KIWA certificatie.

Contact

Wilt u een advies op maat voor het inrichten van uw garage als werkplaats? Of heeft u een vraag over één van onze producten of onze service? Neemt u eenvoudig contact met ons op, ons team helpt u graag verder. Samen komen wij tot het beste resultaat.

Persluchtleidingen kopen

Persluchtleidingen kopen

Informatie lezen

PERSLUCHTSYSTEEM

Persluchtsysteem

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Leidingwerk

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55