Skip to main content

Persluchtsysteem

Een persluchtsysteem is noodzakelijk voor aandrijvingen en mechanismen. Hedendaags is het dan ook niet meer weg te denken uit de huidige techniek. Dit komt doordat perslucht een zeer veilige en energiezuinige manier van energietransport is. Wilt u een persluchtinstallatie laten plaatsen? Bij T&E Techniek kunt u terecht voor het ontwerpen én plaatsen van persluchtsystemen. Bekijk direct onze producten in de catalogus of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij luisteren gericht, zodat u maatwerkoplossingen verkrijgt!

Waar worden persluchtsystemen voor gebruikt

Een persluchtsysteem kan op twee verschillende manieren worden gebruikt: Energielucht en actieve lucht. Met energielucht wordt er energie opgeslagen en doorgegeven, waardoor er mechanische arbeid mogelijk is. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aandrijven van pneumatische productiemachines.

Actieve lucht is onderdeel van een bepaald proces, want de perslucht komt namelijk in aanraking met het product. Hierdoor moet de kwaliteit van de perslucht goed zijn.  Droge, schone perslucht wordt onder meer gebruikt in de chemische en farmaceutische industrie. Schone perslucht kan worden geproduceerd door middel van een behandeling met luchtconditioneringsapparatuur. Hiermee kan de standaard persluchtkwaliteit gefilterd worden tot aan “medicinale ademlucht” kwaliteit.

Mogelijkheden m.b.t. persluchtinstallaties

Het is voor ons mogelijk om persluchtsystemen te monteren in verschillende diameters. Afhankelijk van de gewenste situatie kunt u bij ons terecht voor:
• Gegalvaniseerd staal gefit ½” tot 4″;
• Gegalvaniseerd staal gruflok 2″ tot 6″;
• RVS gelast in alle diameters;
• Kunststof, 20 mm tot 63 mm;
• Aluminium, 20 mm tot 50 mm;
• Fusiothem, 15 mm tot 63 mm.

Voordelen van persluchtsysteem door T&E Techniek

Als gespecialiseerd installatiebedrijf bieden wij een jarenlange ervaring op het gebied van persluchtinstallaties. U kunt daarom bij ons rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid én een goede service. Verder kunt u bij het plaatsen van een persluchtsysteem door T&E Techniek rekenen op:
• Lage kosten per draaiuur per m³ lucht;
• Uitstekende kwaliteit van het systeem tegen lage investeringskosten;
• Eventueel uit te voeren met warmte afvoer.

Een offerte aanvragen

Onze producten zijn geselecteerd op de hoogte kwaliteit en vereisen veelal maatwerk. Neem daarom contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Wij kunnen u vervolgens een zeer concurrerende offerte toesturen. T&E Techniek: voor het ontwerpen en plaatsen van persluchtsystemen!

Naast persluchtinstallatie kunt u ook bij ons terecht voor garage inrichting, uitlaatgasafzuiging én olie- en brandstofinstallaties. Neemt u gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

Werkplaatsinrichting of Garage inrichting van T&E Techniek.

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen
werkplaatsinrichting professioneel detail.

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54