Skip to main content

Persluchtsysteem

Een persluchtsysteem is noodzakelijk voor aandrijvingen en mechanismen in garages en werkplaatsen. Zo’n systeem is dan ook niet meer weg te denken uit de huidige techniek. Dit komt doordat perslucht een heel veilige en energiezuinige manier van energietransport is. Wilt u een persluchtsysteem laten plaatsen? Bij T&E Techniek kunt u terecht voor het ontwerpen én plaatsen van persluchtsystemen. Bekijk direct onze producten in de catalogus of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen, zodat u maatwerkoplossingen verkrijgt!

Waar worden persluchtsystemen voor gebruikt

Een persluchtsysteem kan op twee verschillende manieren worden gebruikt: met energielucht (pneumatische systemen) en actieve lucht.

  • Met energielucht wordt er energie opgeslagen en doorgegeven, waardoor er mechanische arbeid mogelijk is. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aandrijven van pneumatische productiemachines.
  • Actieve lucht is eeb actief medium en onderdeel van een bepaald proces, want de perslucht komt in aanraking met het product. De kwaliteit van de perslucht moet daarom altijd goed zijn.  Droge, schone perslucht wordt onder meer gebruikt in de chemische en farmaceutische industrie. Met behulp van luchtconditioneringsapparatuur kan schone perslucht worden geproduceerd. Hiermee kan de standaard persluchtkwaliteit gefilterd worden tot aan “medicinale ademlucht” kwaliteit.

Mogelijkheden m.b.t. persluchtinstallaties

Het is voor ons mogelijk om persluchtsystemen te monteren in verschillende diameters. Afhankelijk van de gewenste situatie kunt u bij ons terecht voor:
• Gegalvaniseerd staal gefit ½” tot 4″;
• Gegalvaniseerd staal gruflok 2″ tot 6″;
• RVS gelast in alle diameters;
• Kunststof, 20 mm tot 63 mm;
• Aluminium, 20 mm tot 50 mm;
• Fusiothem, 15 mm tot 63 mm.

Voordelen van persluchtsysteem door T&E Techniek

Als gespecialiseerd installatiebedrijf bieden wij een jarenlange ervaring op het gebied van persluchtinstallaties. U kunt daarom bij ons rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid én een goede service. Het plaatsen van een persluchtsysteem door T&E Techniek levert verschillende voordelen op:
• Lage kosten per draaiuur per m³ lucht;
• Uitstekende kwaliteit van het systeem tegen lage investeringskosten;
• Eventueel uit te voeren met warmte afvoer.

Vraag direct een offerte aan

Onze producten zijn geselecteerd op de hoogte kwaliteit en vereisen veelal maatwerk. Neem daarom contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Wij kunnen u vervolgens een zeer concurrerende offerte toesturen. T&E Techniek: voor het ontwerpen en plaatsen van persluchtsystemen!

Naast persluchtinstallaties kunt u ook bij ons terecht voor garage inrichting, uitlaatgasafzuiging én olie- en brandstofinstallaties. Neemt u gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

leidingwerk, persluchtsysteem, persluchtleidingen, maatwerk installaties
Werkplaatsinrichting of Garage inrichting van T&E Techniek.

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen
werkplaatsinrichting professioneel detail.

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54