Persluchtinstallatie

Wilt u een persluchtinstallatie laten ontwerpen en plaatsen of is uw huidige persluchtsysteem aan vervanging/reparatie toe? T&E Techniek is uw partner voor persluchtinstallaties, wij voorzien u graag van een deskundig advies. Door onze expertise kunnen wij persluchtleidingen in verschillende diameters monteren. Afhankelijk van de verschillende doeleinden helpen u wij graag met:

  • Gegalvaniseerd staal gefit ½” tot 4″
  • Gegalvaniseerd staal gruflok 2″ tot 6″
  • RvS gelast in alle diameters
  • Kunstof is leverbaar 20 mm tot 63 mm
  • Aluminium is leverbaar 20 mm tot 50 mm
  • Fusiothem is leverbaar 15 mm tot 63 mm

Dé specialist

T&E Techniek is specialist in persluchtinstallaties voor klein en groot industrie. Wij leveren en monteren compressoren én benodigd leidingwerk in staal of Fusiotherm (kunststof, moflas, pp, glasvezel versterkt). Ook voor onderhoud en reparaties aan uw persluchtinstallatie bent u bij T&E Techniek aan het juiste adres.

Persluchtinstallaties zijn niet meer weg te denken uit de techniek. Perslucht is een zeer veilige en energiezuinige manier van energietransport en een onmisbare schakel in uw productieproces. U moet dan ook kunnen vertrouwen op een goede werking van uw persluchtinstallatie. Onze monteurs hebben ruime ervaring en kunnen problemen snel en vakkundig voor u oplossen. Naast de compressoren leveren wij ook de benodigde pompen, haspels en meters

Productie

Bij de productie van de buizen en fittingen wordt gebruik gemaakt van de werkstof Fusiolen® PP-R 80. Deze grondstof heeft zeer goede karakteristieken voor het gebruik bij hogere temperaturen. De fysische en chemische eigenschappen zijn geschikt voor zowel drinkwater- als verwarmingsleidingen persluchtleidingen. Het materiaal is corrosievrij. Met een bepaalde druk mogen de Fusiotherm® PP-R leidingen 50 jaar lang tot een constante temperatuur van 70 ºC worden gebruikt. Kortstondig 100 ºC, in geval van een defect, is ook geen probleem. De levensduur wordt korter indien de temperatuur de 70 ºC overstijgt. De maximale temperatuur bedraagt 90 ºC.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met T&E Techniek, wij helpen u graag verder!

Warmte afvoer

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54