Skip to main content

Lekbakken olie

Lekkende olie kan een gevaar vormen in uw werkomgeving. Daarom zijn olie lekbakken van groot belang in uw garage of werkplaats. Bij T&E Technieken kunt u terecht voor de hoogste kwaliteit lekbakken. Zo beschikken we over onder andere:

  • Opvangunits;
  • Gegalvaniseerde lekbakken;
  • Kunststoffen lekbakken;
  • Stalen lekbakken.

Al onze lekbakken zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, dus we hebben voor elke garage of werkplaats een geschikte lekbak op voorraad. Natuurlijk kan het lastig zijn om de juiste lekbak voor uw garage of werkplaats te vinden, en daarom kunt u gerust contact met ons opnemen. We denken graag met u mee en geven passend, deskundig advies. In de tussentijd kunt u in de catalogus alvast een kijk nemen naar ons volledige aanbod aan lekbakken.

Lekbakken voor olie en veel meer

Bij T&E Technieken zijn we niet alleen een aanbieder van lekbakken. We zijn een klein, maar vakkundig, team dat gespecialiseerd is in onder andere persluchtinstallaties, de inrichting van garages en leidingwerk. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Bij diensten vindt u een compleet overzicht van onze werkzaamheden. Wij zijn Kiwa- en VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat al onze monteurs aan strenge veiligheidseisen voldoen. Zo bent u verzekerd van een veilige installatie en werking van uw lekbak.

Lekbakken voor olie kopen?

Bij T&E Technieken kunt u de hoogste kwaliteit lekbakken vinden. We werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen en onze ervaren monteurs installeren de lekbak voor u. Uiteraard werken we volgens strenge procedures om uw veiligheid te garanderen, en we zorgen ervoor dat u veilig gebruik kunt maken van uw nieuwe lekbak. Wilt u toch meer informatie over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook voor het aanvragen van een offerte verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55