Skip to main content

Uitlaatgas afzuiging

T&E Techniek is als specialist gericht op uitlaatgas afzuiging, garage inrichtingpersluchtinstallaties en olie- en brandstofinstallaties. Wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid én het leveren van een goede service. Dit kunnen wij waarborgen door Kiwa en VCA certificatie. Wilt u een professionele uitlaatgas afzuiging in uw werkplaats laten plaatsen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor passend advies. In onze catalogus kunt u terecht voor producten met betrekking tot de afzuiging van uw werkplaats, smeerolie, brandstof- en luchtinstallaties.

Uitlaatgas afzuiging in uw garage of werkplaats

Uitlaatgas afzuiging is van groot belang in uw garage of werkplaats. Volgens de Arbowet dienen uw medewerkers in een gezonde en schone omgeving te werken. Het starten van voertuigen in de werkplaats zorgt voor onmiddellijke vervuiling door uitlaatgassen. De (mobiele) afzuiging in de werkplaats moet goed werken om schadelijke roetdeeltjes direct af te zuigen. T&E Techniek biedt u diverse soorten afzuiginstallaties voor kleine en grote werkplaatsen:

Waarom uitlaatgas afzuiging zo belangrijk is

Tijdens het verbrandingsproces van benzine in motoren komt een mengsel van giftige gassen en deeltjes vrij. Deze gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen vormt een groot risico voor de gezondheid en is kankerverwekkend. Het is verbazingwekkend hoe snel deze emissies zeer giftige concentraties kunnen bereiken in een binnenruimte. Bij het starten van een koude motor is dat namelijk al het geval na enkele minuten. Maar ook als de motor steeds maar enkele seconden draait in een garage of werkplaats, kan dat zeer schadelijke gevolgen hebben voor uw medewerkers. Herhaaldelijk blootstaan, ook aan lagere concentraties uitlaatgassen, kan op de langere termijn grote gezondheidsproblemen veroorzaken. Uitlaatgasafzuiging is dan ook van essentieel belang voor gezonde en veilige werkplaats voor uw werknemers.

Ook voor de onderhoudsapparatuur in de garage is het beter om een goede uitlaatgasafzuiging te hebben. Uitlaatgassen kunnen namelijk ook schadelijk zijn voor de soms gevoelige elektronica die erin zit. Met een goede afzuiging zal uw apparatuur veel langer meegaan!

Uitlaatgas afzuiging met railsysteem voor in uw garage

Ons uitlaatrailsysteem is voor diverse soorten werkplaatsen geschikt. Het systeem bestaat uit een basisrailsysteem met uitlaatgasafzuiging. De capaciteit is hoog en effectief. De unit is eenvoudig te verplaatsen dankzij lichtgewicht materiaal en gelagerde wielen. Onze systemen zijn compact, eenvoudig in gebruik, automatisch dempend voor luchtstroomregelingen én kostenbesparend door een snelle installatie.

Losse onderdelen

Naast complete systemen voor uitlaatgasafzuiging, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor losse onderdelen daarvoor. Heeft u daar vragen over? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Uw partner voor garage inrichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor complete garage inrichting? U kunt hiervoor uitstekend terecht bij T&E Techniek. Voor een prettige werkomgeving is het belangrijk dat de inrichting helemaal naar uw wens is. Alles moet goed bereikbaar zijn en u heeft voldoende ruimte nodig om alle dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. T&E Techniek biedt een ruim assortiment van producten om uw ideale werkplaats te realiseren. Daarnaast kunnen wij u advies op maat geven voor de inrichting van uw werkplaats.

Uiteraard kunnen wij de uitlaatgasafzuiging, en andere apparatuur en leidingen die u bij ons bestelt, ook voor u plaatsen en installeren in uw garage of werkplaats. Doet u dat liever zelf? Geen probleem, de keus is aan u.

Het onderhoud van de producten kunt u ook bij ons onderbrengen. Onze specialisten komen graag bij u langs om te zorgen dat alles naar behoren blijft werken. Bij T&E Techniek zijn de lijnen kort. Dat draagt bij aan een uitstekende service en persoonlijk contact. Zo zijn wij er altijd snel bij wanneer er gereageerd moet worden op problemen.

Hulp nodig bij de aanschaf van uitlaatgas afzuiging?

Voor het inrichten van een goede afzuiging voor uitlaatgassen zijn verschillende factoren van belang. Denk hierbij aan de oppervlakte en het volume van uw werkplaats, de temperatuur, de kubieke meters aan uitstoot en de isolatie en ventilatie. Hierin zijn verschillende mogelijkheden en oplossingen. Mocht u hierover vragen hebben of wilt u passend advies over uw werkplaatsinrichting? Dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Losse onderdelen, zoals een afzuigslang, ventilator of andere producten, vindt u in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel uw onderdelen voor uitlaatgas afzuiging bij T&E techniek.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55