Werkplaatsinrichting

T&E Techniek levert producten en werkzaamheden voor werkplaatsinrichting door heel Nederland. Als MKB-bedrijf spelen wij snel en gericht op klantvragen in. Eventuele problemen worden snel opgelost door onze adequate aanpak. T&E Techniek helpt u vakkundig met een aanspreekpunt, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.

Naast werkplaatsinrichting kunt u bij ons terecht voor:

Werkplaatsinrichting garage

Wij zijn zoals gezegd gespecialiseerd in werkplaatsinrichting voor uw garage. In onze catalogus vindt u ons totale assortiment van producten voor uw werkplaats. U vindt hier onder andere afzuigrails, haspels en uitlaattrechters. Vraag uw offerte aan door het product toe te voegen aan het winkelmandje. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Certificering

T&E Techniek werkt volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. Dit is van belang om de veiligheid van de omgeving, klanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Om aan te tonen dat wij werken volgens bepaalde protocollen en procedures, is T&E Techniek zowel Kiwa- als VCA gecertificeerd. Dit betekent dat onze materialen en gereedschappen zijn getest en veilig zijn bevonden. Alleen het beste voor u als klant telt.

Nazorg

Het is belangrijk om uw aangeschafte producten te onderhouden. T&E Techniek levert onderhoud en nazorg aan alle merken. Door hoge kwaliteit te leveren kunt u nog jarenlang genieten van een professionele garage!

Heeft u vragen over werkplaatsinrichting? Of over andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? Neem contact met ons op via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. Vanuit Langenboom leveren wij persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, brandstofinstallaties en garage inrichting voor heel Nederland!

Garage inrichting - Garage inrichten | T&E Techniek

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54