Skip to main content

Werkplaatsinrichting

T&E Techniek levert producten en diensten voor complete werkplaatsinrichting door heel Nederland. Als kleinschalig bedrijf met een hecht team spelen wij snel en gericht in op klantvragen. Eventuele problemen worden snel opgelost door onze adequate aanpak. T&E Techniek helpt u vakkundig met één aanspreekpunt, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Voor de werkplaatsinrichting of garage inrichting kunt u ook bij ons o.a. terecht voor:

Mogelijkheden voor werkplaatsinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in werkplaatsinrichting en garage inrichting. In onze catalogus vindt u een groot assortiment van producten voor uw werkplaats. U vindt hier onder andere afzuigrails, haspels en uitlaattrechters. Bent u op zoek naar iets wat niet in onze catalogus staat? Neem dan gerust even contact met ons op, vaak kunnen wij dan toch wat voor u betekenen.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

T&E Techniek werkt volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. Dit is van belang om de veiligheid in de werkplaats voor zowel klanten als medewerkers te kunnen waarborgen. Om aan te tonen dat wij werken volgens bepaalde protocollen en procedures, is T&E Techniek zowel Kiwa als VCA gecertificeerd. Dit betekent dat onze materialen en gereedschappen zijn getest en veilig zijn bevonden, en dat onze medewerkers zich altijd aan alle veiligheidsvoorschriften houden. Alleen het beste voor u als klant telt.

Complete werkplaatsinrichting

Als u bij ons een complete werkplaatsinrichting koopt, bent u in één keer klaar. Denk bijvoorbeeld aan werkbanken, gereedschapskasten, gereedschapswanden en een gereedschapswagen. Ook over de distributie van de apparatuur en het leidingwerk denken wij mee. Natuurlijk leggen we ook alles voor u aan. Dankzij meerdere stopcontacten en geïntegreerde tl-verlichting bijvoorbeeld, heeft u goed zicht en kunt u gemakkelijk werken met diverse elektrische gereedschappen en machines. Ook over de plaatsing van opbergoplossingen wordt goed nagedacht, zodat u efficiënt kunt werken in uw werkplaats.

Vragen over werkplaatsinrichting?

Heeft u vragen over werkplaatsinrichting? Of over andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? Neem dan contact met ons op via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. Vanuit Langenboom leveren wij door heel Nederland producten en diensten met betrekking tot persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, brandstofinstallaties en garage inrichting!

Werkplaatsinrichting of Garage inrichting van T&E Techniek.

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen
werkplaatsinrichting professioneel detail.

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54