Skip to main content

Werkplaatsinrichting

T&E Techniek levert producten en werkzaamheden voor werkplaatsinrichting door heel Nederland. Als MKB-bedrijf spelen wij snel en gericht in op klantvragen. Eventuele problemen worden snel opgelost door onze adequate aanpak. T&E Techniek helpt u vakkundig met één aanspreekpunt, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Naast werkplaatsinrichting kunt u ook bij ons terecht voor:

Mogelijkheden voor garage inrichting

Wij zijn gespecialiseerd in werkplaatsinrichting voor uw garage. In onze catalogus vindt u ons totale assortiment van producten voor uw werkplaats. U vindt hier onder andere afzuigrails, haspels en uitlaattrechters. Vraag een offerte aan door het product toe te voegen aan het winkelmandje. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

T&E Techniek werkt volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. Dit is van belang om de veiligheid van de omgeving, klanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Om aan te tonen dat wij werken volgens bepaalde protocollen en procedures, is T&E Techniek zowel Kiwa als VCA gecertificeerd. Dit betekent dat onze materialen en gereedschappen zijn getest en veilig zijn bevonden. Alleen het beste voor u als klant telt.

Complete werkplaatsinrichting

Je bent in één keer klaar als je een complete werkplaatsinrichting koopt. Deze bestaat uit meerdere werkbanken, gereedschapskasten, gereedschapswanden en een gereedschapswagen. Wij kunnen zorgen voor een complete werkplaatsinrichting. Dankzij meerdere stopcontacten en geïntegreerde tl-verlichting heb je goed zicht en kun je gemakkelijk werken met diverse elektrische gereedschappen en machines. Bovendien heb je in onze complete werkplaatsinrichting alle ruimte voor zowel het grote als het kleine handgereedschap.

Vragen over werkplaatsinrichting?

Heeft u vragen over werkplaatsinrichting? Of over andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? Neem dan contact met ons op via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. Vanuit Langenboom leveren wij producten en diensten met betrekking tot persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, brandstofinstallaties en garage inrichting door heel Nederland!

Garage inrichting - Garage inrichten | T&E Techniek

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54