Complete werkplaatsinrichting

Bent u op zoek naar hulp voor dé perfecte, complete werkplaatsinrichting? T&E Techniek levert de werkzaamheden en producten, die precies dat doel realiseren. Op een veilige en kwalitatieve manier worden onverhoopte problemen dankzij ervaring direct opgelost, vanuit altijd hetzelfde aanspreekpunt. Zo weet u direct waar u aan toe bent; de perfecte werkplaats! Na de realisatie van een complete werkplaatsinrichting kunt u bovendien bij ons terecht voor:

Passend werkplaats gereedschap

Onze specialisatie omtrent werkplaatsinrichting ligt bij het inrichten van garages. Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten voor uw werkplaats, hiervoor kunt u terecht in onze catalogus. Ontvangt u graag een offerte? Voeg dan een product toe aan uw winkelwagen. Liever contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook, bezoek hiervoor onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met een passend antwoord of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit en veiligheid boven alles

Wij vinden het belangrijk om altijd te blijven werken volgens de laatste richtlijnen, technieken en regels. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van onze omgeving, medewerkers én klanten. T&E Techniek is dan ook zowel Kiwa als VCA gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij aantonen dat al onze gereedschappen zijn getest, en al onze protocollen en procedures volgens de meest veilige en kwalitatieve richtlijnen verlopen.

Nazorg door T&E Techniek

Alles begint bij een goed product, maar zelfs de beste producten dienen goed onderhouden te worden. Daarom leveren wij nazorg voor onze geleverde diensten om de duurzaamheid te verhogen, zodat u nog langer van onze producten kunt genieten.

Nog vragen over uw complete werkplaatsinrichting?

Heeft u vragen over werkplaatsinrichting of over andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? Neem dan contact met ons op via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. Vanuit Langenboom leveren wij onze producten en diensten door heel Nederland!

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54