Skip to main content

Complete werkplaatsinrichting

Wilt u graag uw (nieuwe) werkplaats inrichten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of vindt u het fijn om alles via één contactpersoon te regelen? T&E Techniek helpt u graag verder! Onze specialisten staan klaar om de complete inrichting te bespreken. We bespreken dan de mogelijkheden en helpen met de installatie om uw ideale inrichting te realiseren. Heeft u al een inrichting of bepaalde apparatuur in gedachten? Ook dan helpen we u graag. Met onze kwaliteitsmaterialen en ervaren monteurs zorgen we ervoor dat de inrichting die u voor ogen heeft, zonder problemen geïnstalleerd wordt. Mocht u onverhoopt toch tegen problemen aanlopen, dan helpen we u natuurlijk verder.

Complete werkplaatsinrichting op maat

T&E techniek is de specialist als het gaat om werkplaatsinrichting. Een kleine greep uit de producten die wij voor u kunnen installeren:

Het is belangrijk dat u werkplaats goed ingericht wordt, zodat u en uw werknemers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Naast kwaliteit, staat bij T&E techniek ook veiligheid hoog in het vaandel. Het beste resultaat wordt bereikt door een persoonlijke aanpak, en dat is dan ook wat u van ons kunt verwachten.

Persoonlijke werkplaatsinrichting

T&E Techniek is in 2002 opgericht door Ton en Erik. Ons bedrijf is kleinschalig en bestaat uit de twee eigenaren en twee ervaren medewerkers. Deze kleinschaligheid gebruiken we in ons voordeel. Zo zijn er korte lijnen met de klant en geven we iedereen persoonlijke aandacht. Zo zijn we in staat om onze klanten optimaal te helpen met hun problemen. Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en medewerkers. Daarom zijn wij én onze medewerkers allemaal Kiwa-gecertificeerd en beschikken we over een VCA certificaat. Dit betekent dat onze monteurs werken met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. Protocollen en procedures worden gevolgd en materialen en gereedschappen zijn uitgebreid getest op veiligheid. Bij ons zijn kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd!

Contact

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw complete werkplaatsinrichting? Neem contact met ons op en vertel ons over uw plannen. Wij geven u graag advies en maken voor u een scherpe offerte op maat. Ook als u vragen heeft over onze diensten of producten, helpen wij u graag verder.

Professionele werkplaatsinrichting garage

Onze specialisatie omtrent werkplaatsinrichting ligt bij het inrichten van garages. Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten voor uw werkplaats, hiervoor kunt u terecht in onze catalogus. Ontvangt u graag een offerte? Voeg dan een product toe aan uw winkelwagen. Liever contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook, bezoek hiervoor onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met een passend antwoord of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit en veiligheid boven alles

Wij vinden het belangrijk om altijd te blijven werken volgens de laatste richtlijnen, technieken en regels. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van uw omgeving, medewerkers én klanten. T&E Techniek is dan ook zowel Kiwa als VCA gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij aantonen dat al onze gereedschappen zijn getest, en al onze protocollen en procedures volgens de meest veilige en kwalitatieve richtlijnen verlopen.

Nazorg door T&E Techniek

Alles begint bij een goed product, maar zelfs de beste producten dienen goed onderhouden te worden. Daarom leveren wij nazorg voor onze geleverde diensten om de duurzaamheid te verhogen, zodat u nog langer van onze producten kunt genieten.

Koop uw complete werkplaatsinrichting

Heeft u vragen over het realiseren van een complete werkplaatsinrichting? Andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? Neem dan Heeft u vragen over het realiseren van een complete werkplaatsinrichting? Andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? met ons op via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. Vanuit Langenboom leveren wij onze producten en diensten door heel Nederland.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54