Complete werkplaatsinrichting

Wilt u graag uw (nieuwe) werkplaats inrichten, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? T&E Techniek helpt u graag verder! Onze specialisten staan klaar om de complete inrichting te bespreken. We bespreken de mogelijkheden en helpen met de installatie om uw ideale inrichting te realiseren. Ook als u al een inrichting in gedachte heeft kunnen we u helpen. Met onze materialen van hoge kwaliteit en ervaren monteurs zorgen we ervoor dat uw bedachte inrichting zonder problemen geïnstalleerd wordt. Mocht u onverhoopt toch tegen problemen aanlopen, dan helpen we u natuurlijk verder. Heeft u interesse in onze complete werkplaatsinrichting of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsindicatie of advies van onze specialisten.

Complete werkplaatsinrichting op maat

Wilt u een complete werkplaatsinrichting laten inbouwen door een professioneel bedrijf? T&E techniek is de specialist als het gaat om werkplaatsinrichting. Het is belangrijk dat u werkplaats goed ingericht wordt, zodat u en uw werknemers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Bij T&E techniek staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u contact met ons opnemen. Samen met de klant komen we het vaakst tot het beste resultaat.

Persoonlijke werkplaatsinrichting

Wij zijn in 2002 opgericht door onze twee eigenaren, Ton en Erik. Ons bedrijf is kleinschalig en bestaat uit de twee eigenaren en twee medewerkers. Echter gebruiken we deze kleinschalig in ons voordeel. Zo zijn er korte lijnen met de klant en geven we persoonlijke aandacht aan elke klant. Zo zijn we in staat om onze klanten optimaal te helpen met hun problemen. Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze klanten. Daarom zijn we Kiwa-gecertificeerd en beschikken we over een VCA certificaat. Dit betekent dat onze monteurs, materialen en gereedschappen uitgebreid getest zijn op veiligheid en dat werkzaamheden volgens bepaalde protocollen en procedures verricht worden. Bij ons bent u dus van kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd!

Professionele werkplaatsinrichting garage

Onze specialisatie omtrent werkplaatsinrichting ligt bij het inrichten van garages. Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten voor uw werkplaats, hiervoor kunt u terecht in onze catalogus. Ontvangt u graag een offerte? Voeg dan een product toe aan uw winkelwagen. Liever contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook, bezoek hiervoor onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met een passend antwoord of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit en veiligheid boven alles

Wij vinden het belangrijk om altijd te blijven werken volgens de laatste richtlijnen, technieken en regels. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van uw omgeving, medewerkers én klanten. T&E Techniek is dan ook zowel Kiwa als VCA gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij aantonen dat al onze gereedschappen zijn getest, en al onze protocollen en procedures volgens de meest veilige en kwalitatieve richtlijnen verlopen.

Nazorg door T&E Techniek

Alles begint bij een goed product, maar zelfs de beste producten dienen goed onderhouden te worden. Daarom leveren wij nazorg voor onze geleverde diensten om de duurzaamheid te verhogen, zodat u nog langer van onze producten kunt genieten.

Koop uw complete werkplaatsinrichting

Heeft u vragen over het realiseren van een complete werkplaatsinrichting? Andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? Neem dan Heeft u vragen over het realiseren van een complete werkplaatsinrichting? Andere diensten die geleverd worden door T&E Techniek? met ons op via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. Vanuit Langenboom leveren wij onze producten en diensten door heel Nederland.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54