Skip to main content

Garage inrichting

Voor een professionele garage inrichting komt u naar T&E Techniek. Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf voor het vakkundig inrichten van garages, werkplaatsen en werkruimtes, inclusief alle benodigde installaties. We denken daarbij met u mee over het leidingwerk (leidingwerk engineering), de juiste installaties en de beste indeling voor uw werkruimte. Daarnaast zorgen we voor een veilige en professionele inrichting en montage van alle onderdelen. In onze catalogus vindt u diverse producten voor het efficiënt inrichten van uw garage.

Neem direct contact op

Garage inrichting voor professionals

Van afzuigrails tot digitale meters en van meng- en luchtpompen tot meetsystemen, T&E Techniek levert de hoogste kwaliteit producten voor professionele inrichting van garages. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten en installaties garanderen door VCA en KIWA certificatie. Naast garage inrichting kunt u bij ons terecht voor:

PERSLUCHTLEIDINGEN

PERSLUCHTLEIDINGEN

Informatie lezen

GARAGE APPARATUUR

GARAGE APPARATUUR

Informatie lezen

LEKBAKKEN

LEKBAKKEN

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

Montagebedrijf met alles onder één dak

Wij leveren wij producten en diensten op het gebied van complete garage-inrichting door heel Nederland. Hierbij staan wij voor vakmanschap en betrouwbaarheid. U kunt direct een offerte aanvragen voor onze producten; in de catalogus vindt u veel van onze producten. Verder helpen onze specialisten graag bij het plaatsen, installeren én onderhouden van onze producten/oplossingen. Wij staan u dus bij in de breedste zin van het woord om uw garage praktisch in te richten als werkplaats.

Korte lijnen

Binnen T&E Techniek maken wij bewust gebruik van korte lijnen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk en goed contact met onze klanten. U kunt daarom rekenen op één aanspreekpunt, waarbij u direct geholpen wordt bij eventuele problemen. De korte lijnen maken kwaliteit en service bij garage inrichting voor onze klanten waar.

Garage inrichting op maat

Wilt u uw garage laten inrichten door een professioneel bedrijf? Garage-inrichting is dé specialiteit van T&E Techniek. Een garage inrichten is altijd maatwerk; we houden niet alleen rekening met uw wensen maar zorgen er ook voor dat u uw garageruimte optimaal kunt benutten. Zo kunnen u en uw werknemers zo efficiënt mogelijk werken. Bij T&E techniek staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Offerte aanvragen voor garage inrichting

Wilt u uw garage vakkundig en professioneel inrichten? Zoekt u een partner die u bijstaat voor onderhoud aan al uw apparatuur? T&E Techniek staat als gespecialiseerd montagebedrijf garant voor alle oplossingen op het gebied van garage inrichting. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag direct en vrijblijvende offerte aan voor onze diensten en/of losse producten. . Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat uw garage wordt voorzien van professionele kwaliteitsinrichting.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55