Garage inrichting

T&E Techniek levert zowel de diensten als producten bij een garage inrichting. Als MKB-bedrijf staan wij voor een persoonlijk en goed contact met onze klanten. U verkrijgt één aanspreekpunt, zodat wij u snel en vakkundig kunnen helpen bij eventuele problemen. Door korte lijnen maken wij het leveren van kwaliteit én service bij garage inrichten voor onze klanten waar.

Garage werkplaatsinrichting

Wij staan voor vakmanschap en betrouwbaarheid. T&E Techniek denkt met u mee en levert een advies volledig naar uw wensen. Door de jaren heen hebben wij onze expertise weten te verbreden naar:

U kunt bij T&E Techniek terecht voor het plaatsen, installeren en onderhouden van bovenstaande producten. Doordat wij zowel VCA- als KIWA gecertificeerd zijn, leveren wij onze producten en diensten te allen tijde in de hoogste kwaliteit. Uiteraard met de veiligheid van medewerkers en de omgeving in acht genomen!

Onderhoud werkplaatsinrichting

T&E Techniek staat u bij met onderhoud aan alle merken. Van slechts haspels en pompen tot aan volledige installaties: wij bieden vakkundig onderhoud. Het is bovendien mogelijk om bovengrondse tanks door ons te laten saneren. Voor het schoonmaken en ophalen van tanks schakelen wij een erkend schoonmaakbedrijf in. Alleen het leveren van de hoogste kwaliteit telt voor u, dit maken wij mogelijk!

Catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet aanbod van onze diensten. Hier vindt u bijvoorbeeld afzuigrails, meng- en luchtpompen, digitale meters en meetsystemen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Contact

Voor andere vragen of ophelderingen kunt u altijd contact opnemen. Dit doet u via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. T&E Techniek: voor het realiseren van al uw wensen op het gebied van onder andere garage inrichting!

Garage inrichting - Garage inrichten | T&E Techniek

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54