Garage inrichting

Voor een professionele garage inrichting komt u naar T&E Techniek. Als gespecialiseerd montagebedrijf staan wij voor het vakkundig inrichten van garages, werkplaatsen en werkruimtes. In onze catalogus vindt u diverse producten voor het efficiënt inrichten van uw garage. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor passend advies. Onze specialisten staan voor u klaar en realiseren al uw wensen op het gebied van garage inrichting!

Wij staan voor een professionele werkplaatsinrichting

Van afzuigrails tot digitale meters en van meng- en luchtpompen tot meetsystemen, T&E Techniek levert hoge kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten garanderen door VCA en KIWA certificatie. Naast garage inrichting kunt u ook bij ons terecht voor:

Gespecialiseerd montagebedrijf met alles onder 1 dak

Als montagebedrijf leveren wij onze producten en diensten door heel Nederland. Hierbij staan wij voor vakmanschap en betrouwbaarheid. U kunt direct een offerte aanvragen voor onze producten in de webshop/catalogus. Verder helpen onze specialisten graag bij het plaatsen, installeren én onderhouden van onze producten/oplossingen. Wij staan u dus bij in de breedste zin van het woord!

Binnen T&E Techniek maken wij bewust gebruik van korte lijnen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk en goed contact met onze klanten. U kunt daarom rekenen op één aanspreekpunt, waarbij u direct geholpen wordt bij eventuele problemen. De korte lijnen maken kwaliteit en service bij garage inrichting voor onze klanten waar!

Vraag een offerte aan!

Wilt u uw garage vakkundig en professioneel inrichten? Zoekt u een partner die u bij staat voor onderhoud aan alle merken? T&E Techniek staat als gespecialiseerd montagebedrijf voor alle oplossingen op het gebied van garage inrichting. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de producten in onze catalogus. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat u hoge kwaliteit producten verkrijgt.

Garage inrichting - Garage inrichten | T&E Techniek

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54