Garage inrichting

T&E Techniek levert zowel diensten als producten voor garage inrichting. Als MKB-bedrijf staan wij voor  een persoonlijk en goed contact met onze klanten. U krijgt één aanspreekpunt, zodat wij u snel en vakkundig kunnen helpen bij eventuele problemen. Door onze korte lijnen maken wij het leveren van kwaliteit én service bij werkplaatsinrichting voor klanten waar.

Garage werkplaatsinrichting

Wij staan voor vakmanschap en betrouwbaarheid. T&E Techniek denkt mee en levert een passend advies voor garage inrichting. Door de jaren heen hebben wij onze expertise weten uit te breiden naar:

U kunt bij T&E Techniek terecht voor het plaatsen, installeren en onderhouden van bovenstaande diensten. Door onze VCA- en KIWA certificatie leveren wij de producten en diensten altijd in de hoogste kwaliteit, uiteraard met de veiligheid van uw medewerkers en de omgeving in acht genomen!

Uw specialist voor onderhoud van werkplaatsinrichting

T&E Techniek staat u bij met onderhoud aan alle merken. Van haspels en pompen tot volledige installaties, wij bieden vakkundig onderhoud. Het is bovendien mogelijk om bovengrondse tanks door ons te laten saneren. Voor het schoonmaken en ophalen van tanks schakelen wij een erkend schoonmaakbedrijf in. Alleen het leveren van de hoogste kwaliteit telt voor u, dit maken wij mogelijk!

Diverse producten voor garage inrichten

In onze catalogus vindt u een compleet aanbod van onze diensten. Hier vindt u bijvoorbeeld afzuigrails, meng- en luchtpompen, digitale meters en meetsystemen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Neem contact met ons op voor garage inrichting

Voor vragen of ophelderingen kunt u altijd contact opnemen. Dit doet u via 0486-432054 of info@te-techniek.nl. T&E Techniek: voor het realiseren van al uw wensen op het gebied van garage inrichting!

Garage inrichting - Garage inrichten | T&E Techniek

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54