Persluchtinstallatie

Bij T&E Techniek kunt u terecht voor persluchtinstallaties. Wij zijn uw partner voor het ontwerpen én plaatsen van uw persluchtinstallatie. Heeft u een advies nodig voor uw persluchtsysteem? Door onze expertise voorzien wij u graag van een deskundig advies. Daarnaast kunnen wij persluchtleidingen in verschillende diameters monteren. Afhankelijk van de verschillende doeleinden leveren wij:

  • Gegalvaniseerd staal gefit ½” tot 4″
  • Gegalvaniseerd staal gruflok 2″ tot 6″
  • RVS gelast in alle diameters
  • Kunststof, 20 mm tot 63 mm
  • Aluminium, 20 mm tot 50 mm
  • Fusiothem, 15 mm tot 63 mm

Energieverbruik Persluchtinstallatie

Persluchtinstallaties zijn niet meer weg te denken uit de techniek. Perslucht is een zeer veilige en energiezuinige manier van energietransport en een onmisbare schakel in uw productieproces. Het is belangrijk dat u volledig kunt vertrouwen op een goede werking van uw persluchtinstallatie. Onze monteurs hebben ruime ervaring en kunnen eventuele problemen snel en vakkundig voor u oplossen.

Gebruik van persluchtleidingen

Bij de productie van de buizen en fittingen wordt gebruik gemaakt van de werkstof Fusiolen® PP-R 80. Deze grondstof heeft zeer goede karakteristieken voor het gebruik bij hogere temperaturen. De fysische en chemische eigenschappen zijn geschikt voor zowel drinkwater- als verwarmingsleidingen persluchtleidingen. Het materiaal is corrosievrij. Met een bepaalde druk mogen de Fusiotherm® PP-R leidingen 50 jaar lang tot een constante temperatuur van 70 ºC worden gebruikt. Kortstondig 100 ºC, in geval van een defect, is ook geen probleem. De levensduur wordt korter indien de temperatuur de 70 ºC overstijgt. De maximale temperatuur bedraagt 90 ºC.

Catalogus: compressoren, pompen en haspels

In de catalogus vindt u een compleet aanbod van onze diensten. U vindt hier naast de compressoren de benodigde pompen, haspels en meters. Vraag vrijblijvend een offerte aan in de catalogus.

Vragen over uw persluchtinstallatie?

Heeft u enige vragen over onze diensten? Benieuwd wat voor uw persluchtinstallatie kunnen betekenen? Neem contact op met T&E Techniek, wij helpen u graag verder.

Persluchtleidingen kopen

Persluchtleidingen kopen

Informatie lezen

PERSLUCHTSYSTEEM

Persluchtsysteem

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Leidingwerk

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55