Skip to main content

Over T&E Techniek

T&E staat voor Ton en Erik, de twee eigenaren van T&E Techniek. Na jarenlange ervaring besloten zij in 2002 een BV op te starten. Samen met twee medewerkers vormen zij een perfect team.

Het team staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en goede service. Zij denken graag met u mee en geven advies waar nodig. T&E Techniek is een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Langenboom en verricht werkzaamheden in heel Nederland. Door de kleinschaligheid van het bedrijf zijn er korte lijnen met de klant. Hierdoor is het contact intensief en persoonlijk en kan er snel en adequaat worden gereageerd om problemen bij klanten op te lossen. T&E Techniek levert zowel diensten als producten.

Certificering

T&E Techniek vindt het van belang te werken volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. T&E Techniek is dan ook Kiwa-gecertificeerd (903-08) op het toepassingsgebied ‘Bovengronds drukloze opslag van diesel, gasolie, smeer en afgewerkte olie’.

Daarnaast is T&E Techniek VCA gecertificeerd en zijn al onze monteurs VCA-gediplomeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De monteurs zijn hierdoor op de hoogte van deze facetten zodat zij op een veilige manier te werk gaan. Dit in het belang van zowel de opdrachtgever als onze monteurs. De werknemers zijn uitgebreid getest en getoetst op alle facetten van het bedrijfsproces. Dit houdt voor u als opdrachtgever in dat u er vanuit kunt gaan dat de werkzaamheden volgens bepaalde protocollen en procedures worden verricht. Dat schept duidelijkheid. Al onze materialen en gereedschappen zijn uitgebreid getest en veilig bevonden. Zo weet u zeker dat u met een goed geolied bedrijf in zee gaat. Maar ook voor nazorg staat T&E Techniek altijd voor u klaar.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55