Skip to main content

Brandstofinstallatie

T&E Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen van brandstofinstallaties. U kunt ons inschakelen voor het plaatsen van:

  • Kunststof brandstoftanks;
  • Mobiele diesel tanks;
  • Adblue kunststof brandstoftanks;
  • Stalen brandstoftanks.

Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, en ook alle monteurs hebben een VCA-diploma. Dat betekent dat onze mensen altijd op een veilige manier te werk gaan. Onze Kiwa-certificering (903-08)  geldt o.a. voor het toepassingsgebied “bovengrondse drukloze opslag van diesel, gasolie, smeer en afgewerkte olie”. U kunt er dus zeker van zijn dat wij veilig en verstandig te werk gaan, dat we de van toepassing zijnde protocollen en procedures in acht nemen en dat de installaties die wij bij u realiseren, aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen.

Kunststof brandstofinstallatie

Onze kunststof brandstoftankstanks zijn verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten en ook kunt u kiezen uit diverse pompen. Alle tanks zijn standaard voorzien van een overvulbeveiliging, een vulkoppeling en een peilset.

Mobiele dieseltank

Om diesel te kunnen vervoeren in een apart reservoir, is het belangrijk dat de vloeistof niet te veel gaat klotsen. Daarom is er een scheiding binnen het reservoir ingebouwd. De dieseltanks van Truckmaster die wij verkopen zijn ideaal om zware machines, zoals bijvoorbeeld tractoren, bij te kunnen tanken, waar ze zich ook bevinden.

Brandstofinstallatie met stalen brandstoftank

Onze stalen brandstoftanks zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en we hebben zowel cilindrische dubbelwandige tanks, als cilindrische tanks in een lekbak beschikbaar.

Heeft u vragen over uw brandstofinstallatie? Benieuwd wat T&E Techniek voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag uw offerte aan via onze catalogus. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

KUNSTOF BRANDSTOFTANKS

Kunststof brandstoftanks

Informatie lezen

TRUCKMASTER IBC MOBILE TANK

Truckmasters IBC mobile tank

Informatie lezen

AdBlue KUNSTOF BRANDSTOFTANKS

AdBlue kunststof brandstoftanks

Informatie lezen

STALEN BRANDSTOFTANKS

Stalen brandstoftanks

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55