Skip to main content

Persluchtleidingen kopen en aanleggen

Aan onderdelen voor garages en werkplaatsen geen gebrek bij T&E Techniek. Wilt u persluchtleidingen kopen en aanleggen, dan kunt u bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen voor uiteenlopende doeleinden. Wat alle persluchtleidingen in elk geval gemeen hebben, is dat ze van binnen een zeer glad oppervlak hebben voor een optimale geleiding van lucht. Laat u gerust adviseren door onze specialisten wanneer u zaken aan wilt schaffen. Zo weet u zeker dat  u het juiste materiaal koopt en maakt u geen onnodige kosten voor een te dure installatie. Ook de veiligheid moet natuurlijk op orde zijn. Voor een correcte installatie van uw persluchtleidingen kunt u dan ook op ons rekenen!

Materialen voor persluchtleidingen

Onze persluchtleidingen kunnen van verschillende soorten materiaal gemaakt worden. Naar gelang de behoefte van de klant en de functie van de leiding kan een keuze worden gemaakt. Door de verschillende materialen kunnen wij leidingen leveren voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Persluchtleidingen kopen en aansluiten

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het kopen van persluchtleidingen in allerlei afmetingen en materiaaluitvoeringen. Wij zijn gespecialiseerd in de complete installatie en aansluiting van persluchtinstallaties. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Niet alleen tijdens de werkzaamheden, maar zeker ook bij het gebruik van de installaties door uw personeel. onjuiste installatie en aansluiting kan namelijk leiden tot lekkages, breuken en zou zelfs risico op explosies kunnen zijn. Daarnaast kan een onjuiste installatie invloed hebben op de betrouwbaarjeid van de apparatuur. Wij adviseren u dan ook om persluchtleidingen te laten installeren door een professional.

De aanleg van persluchtleidingen

Wij kunnen alle leidingen verwerken in een ontwerp en deze ook komen aanleggen. De complete montage en het aan elkaar lassen kan T&E Techniek dus voor u verzorgen. Heeft u nog meer nodig voor uw persluchtinstallatie? Alle accessoires en benodigdheden kunnen wij leveren en monteren. Denk bijvoorbeeld aan persluchtcompressoren, persluchtpompen en haspels. Doordat u bij ons alles onder een dak vindt, kunt u veel tijd en kosten besparen. Wij kunnen namelijk alles regelen van A tot Z!

Persluchtleidingen kopen bij T&E Techniek?

Neemt u gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over persluchtleiding en onze werkwijze. Wilt u meer weten over de installatie, bekijk dan ook eens onze persluchtinstallatie pagina. Verder bieden we ook andere leidingsoorten, zoals leidingen voor koeling of voor andere installaties en industriële toepassingen. Kijk daarvoor op de pagina over leidingwerk.

U kunt persluchtleidingen kopen van:

  • Gegalvaniseerd staal;
  • RVS;
  • Kunststof;
  • Aluminium;
  • Fusiotherm.
persluchtleidingen

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55