Skip to main content

Persluchtleidingen

Aan onderdelen voor garages en werkplaatsen geen gebrek bij T&E Techniek. Ook persluchtleidingen kunt u bij ons kopen in verschillende uitvoeringen en uiteenlopende doeleinden. U kunt ze zelf bestellen via de website, maar laat u gerust adviseren door onze specialisten. Zo weet u zeker dat  u het juiste materiaal koopt en maakt u geen onnodige kosten voor een te dure installatie. Ook de veiligheid moet natuurlijk op orde zijn; de persluchtleidingen moeten correct worden aangesloten en gebruikt. Ook hiervoor kunt u op ons rekenen!

Materialen persluchtleiding

Onze persluchtleidingen kunnen van verschillende soorten materiaal gemaakt worden. Naar gelang de behoefte van de klant en de functie van de leiding kan een keuze worden gemaakt. Door de verschillende materialen kunnen wij leidingen leveren voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Denk aan persluchtleidingen gemaakt van:

  • Gegalvaniseerd staal;
  • RVS;
  • Kunststof;
  • Aluminium;
  • Fusiotherm.

Werkwijze aanleg persluchtleidingen

Wij kunnen alle leidingen verwerken in een ontwerp; ook de montage en het aan elkaar lassen kan T&E Techniek verzorgen. Heeft u nog meer nodig voor uw persluchtinstallatie? Alle accessoires die hiervoor nodig zijn, kunnen wij leveren en monteren, zoals: persluchtcompressoren, persluchtpompen en haspels. Doordat u bij ons alles onder een dak vindt, kunt u veel tijd en kosten besparen. Wij kunnen namelijk alles regelen van A tot Z!

Persluchtleidingen kopen?

Lees meer over perslucht op onze persluchtinstallatie pagina. Verder bieden we ook andere leidingsoorten, zoals leidingen voor koeling of voor andere installaties en industriële toepassingen. Kijk op de pagina over leidingwerk. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over persluchtleiding en onze werkwijze.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55