Skip to main content

Lekbakken

Voor de hoogste kwaliteit lekbakken moet u bij T&E Techniek zijn! We werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen en installeren de lekbak in uw garage of werkplaats. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij zijn Kiwa- en VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat onze monteurs allemaal aan strenge veiligheidseisen voldoen. Zo is uw veiligheid tijdens de installatie en het gebruik van uw lekbak gegarandeerd. Onze lekbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Denk hierbij aan:

  • Stalen lekbak
  • Kunststoffen lekbak
  • Gegalvaniseerde lekbak

Bij T&E Technieken begrijpen we dat het kiezen van de juiste lekbak voor uw werkplaats of garage erg ingewikkeld kan zijn. Daarom kunt u contact met ons opnemen voor deskundig advies op maat. We denken graag met u mee!

Hoge kwaliteit lekbakken

Wij zijn Ton en Erik, de oprichters van T&E Technieken. Ons kleine team bestaat uit ons en slechts twee andere collega’s. Echter betekent dit niet dat we niet vakkundig zijn, in tegendeel zijn we allemaal zeer ervaren monteurs gespecialiseerd in leidingwerk, brandstofinstallaties en persluchtinstallaties. Als u voor ons kiest, bent u gegarandeerd van een lekbak van hoge kwaliteit die veilig te installeren en te gebruiken is. U kunt gerust contact met ons opnemen voor advies over de juiste lekbak voor uw situatie. In de tussentijd kunt u bij onze catalogus kijken voor een compleet overzicht van ons aanbod aan lekbakken.

Lekbakken, leidingwerk en meer

U kunt bij T&E Technieken ook terecht voor werkzaamheden rondom uw werkplaats en garage. Zo bieden we werkzaamheden aan zoals:

  • Complete garage inrichting
  • Leidingwerk
  • Brandstofinstallaties
  • Persluchtinstallaties

Voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden kunt u een kijk nemen bij diensten. Voor meer informatie over onze diensten of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

LEKBAKKEN OLIE

LEKBAKKEN OLIE

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55