Skip to main content

Lekbakken installatie

Voor de installatie van hoogste kwaliteit lekbakken en opvangunits voor garage-inrichting  moet u bij T&E Techniek zijn! We werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen en installeren de lekbak in uw garage of werkplaats. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij zijn Kiwa- en VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat onze monteurs allemaal aan strenge veiligheidseisen voldoen. Zo is uw veiligheid tijdens de installatie en het gebruik van uw lekbak gegarandeerd. Onze lekbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen zoals:

Weet u niet welke lekbak u het beste kunt kiezen? Bij T&E Techniek begrijpen we dat. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor deskundig advies op maat. We denken graag met u mee!

Kwaliteits lekbakken voor langdurig gebruik

Wij zijn Ton en Erik, de oprichters van T&E Techniek. Ons kleine team bestaat uit onszelf en twee andere collega’s. Allemaal zijn we zeer ervaren monteurs gespecialiseerd in leidingwerk, brandstofinstallaties en persluchtinstallaties. Als u voor ons kiest, weet u zeker dat u een lekbak aanschaft van de beste kwaliteit, die bovendien veilig te installeren en te gebruiken is. In onze catalogus vindt u een verschillende lekbakken die wij leveren. Zijn dit niet de lekbakken die u zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Lekbakken, leidingwerk en meer

U kunt bij T&E Technieken ook terecht voor werkzaamheden rondom uw werkplaats en garage. Zo bieden we werkzaamheden aan zoals:

Voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden kunt u een kijkje nemen bij diensten. Voor meer informatie over onze diensten of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

LEKBAKKEN OLIE

LEKBAKKEN OLIE

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55