Skip to main content

Leidingwerk

Bij T&E Techniek kunt u terecht voor al uw leidingwerk. Wij zijn een klein,maar deskundig team met vele jaren ervaring in onder andere persluchtinstallaties en leidingwerk engineering. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn en flexibel kunnen werken. We luisteren aandachtig naar uw wensen. Ook grotere klussen kunnen wij primaa aan! Wij werken altijd met kwaliteitsmaterialen, zodat het leidingwerk van uitzonderlijk hoge kwaliteit en volledig naar wens is.

Uitgebreid leidingwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van verschillende soorten leidingwerk, zoals:

Het plaatsen van koelleidingen

De koelleidingen die we plaatsen zijn speciaal bedoeld voor water- en olie gekoelde machines. We werken met leidingen van staal, pvc of fusiotherm. Uiteraard kunnen we u helpen met het kiezen van de juiste materialen voor uw koelleidingen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het plaatsen van maatwerkleidingen

We zijn ook in staat om maatwerkleidingen te plaatsen. Zo werken we onder andere met verschillende afmetingen gegalvaniseerd staal, roestvrij staal, kunststof, aluminium en fusiotherm. Mocht u niet zeker weten welke materialen of afmetingen u nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u dan deskundig advies op maat.

Het plaatsen van WTW installaties

Met onze WTW installaties kunt u energie besparen. Door een warmteterugwinningsysteem kunt u een groot deel van de door machines ontstane warmte gebruiken voor andere doeleinden. Zo bespaart u op energiekosten en kunt u het stroomverbruik van uw machines verminderen. Meer informatie hierover kunt u op de warmte afvoer pagina vinden.

Hoogwaardig leidingwerk

Doordat we een klein team zijn, werken we met korte communicatielijnen. Op deze manier zijn we erg flexibel en kunnen we aan uw wensen voldoen, ook als deze tussentijds wijzigen. We zijn gevestigd in Langenboom, maar we verrichten werkzaamheden in heel Nederland. Daarnaast zijn we Kiwa- en VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we aan strenge veiligheidseisen voldoen en dat we  de werkzaamheden veilig uitvoeren. Heeft u toch vragen over de diensten die we leveren? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen voor leidingwerk

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het leidingwerk installeren en produceren. Neem dan contact met ons op. Zo kunnen onze specialisten een goede inschatting maken en een gerichte offerte opstellen, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Koelleiding

Koelleiding

Informatie lezen

Maatwerk leidingen

Maatwerk leidingen

Informatie lezen

Warmte afvoer

Warmte afvoer

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55