Skip to main content

Garage apparatuur

U zoekt een leverancier voor garage apparatuur? Een professioneel bedrijf dat bekend is met en voldoet aan de wettelijke normen voor alle benodigde apparatuur? En dat u ook kan adviseren bij het aanleggen of inrichten van een garage? Voor deskundig advies en de beste professionele apparatuur en gereedschappen voor garages bent u bij T&E Techniek aan het juiste adres. Al uw garage benodigdheden worden naar wens geleverd, waarbij u kunt rekenen op deskundig advies, installatie en montage.

Garage apparatuur voor reparatie en onderhoud

In onze catalogus vindt u een groot aantal producten voor garages en andere werkplaatsen waar reparatie of onderhoud van gemotoriseerde voertuigen plaatsvindt. Professionele garages hebben vaak te maken met wettelijke eisen waaraan het bedrijf moet voldoen. Onze garage apparatuur voldoet uiteraard aan alle wettelijke normen en als specialist op het gebied van garage inrichting, adviseren wij u graag over de producten.

Garage apparatuur en gereedschappen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten voor uw garage uitrusting of uw complete werkplaatsuitrusting, zoals:

Met de juiste apparatuur van T&E  Techniek kunt u veilig, gezond en efficiënt werken aan reparaties en onderhoud van de voertuigen in uw garage. Het is daarbij belangrijk dat u overal goed bij kunt, en dat apparatuur gemakkelijk inzetbaar is. Een mobiele uitlaatgasafzuiging of een afzuiging met een railsysteem zijn voorbeelden van ruimtebesparende en gebruiksvriendelijke installaties,  die we ook voor u kunnen installeren. Dat kan bijvoorbeeld met rails aan het plafond. Elke maat is leverbaar zodat de installatie geschikt is voor zowel personenauto’s als vrachtwagens. Bovendien kan hij gebruikt worden in grote en kleinere ruimtes.

Onderhoud

Ook voor al het onderhoud van uw apparatuur kunt u rekenen op T&E Techniek. Wij plegen onderhoud aan apparatuur van elk merk; met onze jarenlange ervaring in de garagebranche hebben wij ruim voldoende kennis van alle garage installaties. Onze mensen zijn bovendien allemaal VCA-gediplomeerd; u kunt er dus vanuit gaan dat onze monteurs zich altijd houden aan de protocollen en procedures die wettelijk zijn vastgesteld. Dat is belangrijk voor uw én onze veiligheid.

Kosten garage apparatuur

Wilt u weten wat de kosten zijn van onze apparatuur, neemt u dan contact met ons op. Aangezien voor veel producten maatwerk vereist is, geven wij u graag passend advies te over uw situatie.  Onze accountmanagers zijn door heel Nederland en zelfs ook daar buiten actief. Neemt u contact met ons op voor meer informatie. Bel 06-51303455  of vul het contactformulier in.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55