Uitlaatgasafzuiging

T&E Techniek is een Kiwa- en VCA gecertificeerd bedrijf dat zich richt op garage inrichting, uitlaatgasafzuiging, persluchtinstallaties en olie- en brandstofinstallaties. Naast deze diensten kunt u ook bij ons terecht voor producten met betrekking op afzuiging, smeerolie, brandstof en luchtinstallaties. T&E Techniek staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en goede service.

Soorten afzuiginstallaties

Uitlaatgasafzuiging is van groot belang in uw werkplaats of garage. Volgens de Arbo-wet dienen uw medewerkers in een gezonde en schone omgeving te werken. Het starten van de voertuigen in de werkplaats zorgt voor onmiddellijke vervuiling door uitlaatgassen. De afzuiging in de werkplaats moet goed werken om de schadelijke roetdeeltjes direct af te kunnen zuigen. T&E techniek biedt u diverse soorten afzuiginstallaties:

 Uitlaatrailsysteem

Onze uitlaatrailsysteem is voor diverse soorten werkplaatsen geschikt. Het systeem bestaat uit een basisrailsysteem, dat wordt afgerond met een uitlaatgasafzuiging. De capaciteit is hoog en effectief. De unit is eenvoudig te verplaatsen, dankzij een lichtgewicht materiaal en gelagerde wielen. Onze systemen zijn:

  • Compact
  • Eenvoudig in gebruik
  • Automatische demper voor luchtstroomregeling
  • Bespaart kosten door snelle installatie.

 Overige diensten

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het inrichten van uw garage, kunt u uitstekend terecht bij T&E Techniek. Het is van belang dat uw werkomgeving volledig voldoen aan uw wensen met betrekking tot de inrichting. Niet voor niets is het de plek waar u uw dagelijke werkzaamheden uitvoert. T&E Techniek biedt een ruim assortiment van producten aan om uw ideale werkplaats te realiseren. Daarnaast staan we u graag bij over het advies voor inrichting van uw werkplaats.

Wilt u graag meer informatie over één van onze uitlaatgasinstallaties? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Losse onderdelen zoals een afzuigslang, ventilator of andere producten vindt u in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel uw onderdelen bij T&E techniek.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54