Uitlaatgasafzuiging

T&E Techniek is als specialist gericht op uitlaatgasafzuiging, garage inrichting, persluchtinstallaties en olie- en brandstofinstallaties. Wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid én het leveren van een goede service. Dit kunnen wij waarborgen door Kiwa en VCA certificatie. Wilt u een professionele uitlaatgasafzuiging in uw werkplaats laten plaatsen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor passend advies. In onze catalogus kunt u terecht voor producten met betrekking tot de afzuiging van uw werkplaats, smeerolie, brandstof- en luchtinstallaties.

Uitlaatgasafzuiging in garage of werkplaats

Uitlaatgasafzuiging is van groot belang in uw garage of werkplaats. Volgens de Arbo-wet dienen uw medewerkers in een gezonde en schone omgeving te werken. Het starten van voertuigen in de werkplaats zorgt voor onmiddellijke vervuiling door uitlaatgassen. De (mobiele) afzuiging in de werkplaats moet goed werken om schadelijke roetdeeltjes direct af te zuigen. T&E Techniek biedt u diverse soorten afzuiginstallaties voor kleine en grote werkplaatsen:

Waarom uitlaatgasafzuiging zo belangrijk is

Tijdens het verbrandingsproces van benzine in de motoren komt een mengsel van giftige gassen en deeltjes vrij. Deze gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen vormt een groot risico voor de gezondheid en is kankerverwekkend. Uitlaatgasafzuiging is van essentieel belang voor gezonde en veilige werkplaats voor uw werknemers

Mobiele afzuiging uitlaatgassen garage

Ons uitlaatrailsysteem is voor diverse soorten werkplaatsen geschikt. Het systeem bestaat uit een basisrailsysteem met uitlaatgasafzuiging. De capaciteit is hoog en effectief. De unit is eenvoudig te verplaatsen dankzij lichtgewicht materiaal en gelagerde wielen. Onze systemen zijn compact, eenvoudig in gebruik, automatisch dempend voor luchtstroomregelingen én kostenbesparend door een snelle installatie.

Uw partner voor garage inrichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor garage inrichting? U kunt hiervoor uitstekend terecht bij T&E Techniek. Het is van belang dat uw werkomgeving volledig voldoet aan uw wensen met betrekking tot de inrichting. Niet voor niets is het dé plek waar u uw dagelijkse werkzaamheden uitvoert. T&E Techniek biedt een ruim assortiment van producten om uw ideale werkplaats te realiseren. Daarnaast geven we u een passend advies over het inrichten van uw werkplaats.

Bestel uw uitlaatgasafzuiging hier

Wilt u meer informatie over één van onze uitlaatgasinstallaties? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Losse onderdelen, zoals een afzuigslang, ventilator of andere producten, vindt u in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel uw onderdelen voor uitlaatgasafzuiging bij T&E techniek.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55