Uitlaatgasafzuiging

T&E Techniek is een Kiwa- en VCA gecertificeerd bedrijf dat zich richt op garage inrichting, uitlaatgasafzuiging, persluchtinstallaties en olie- en brandstofinstallaties. Naast deze diensten kunt u bij ons terecht voor producten met betrekking tot afzuiging, smeerolie, brandstof en luchtinstallaties. T&E Techniek staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en het leveren van een goede service.

Uitlaatgasafzuiging werkplaats, mobiel en meer!

Uitlaatgasafzuiging is van groot belang in uw werkplaats of garage. Volgens de Arbo-wet dienen uw medewerkers in een gezonde en schone omgeving te werken. Het starten van voertuigen in de werkplaats zorgt voor onmiddellijke vervuiling door uitlaatgassen. De afzuiging in de werkplaats moet goed werken om schadelijke roetdeeltjes direct af te kunnen zuigen. T&E techniek biedt u diverse soorten afzuiginstallaties:

 Uitlaatrailsysteem voor afzuiging

Ons uitlaatrailsysteem is voor diverse soorten werkplaatsen geschikt. Het systeem bestaat uit een basisrailsysteem met uitlaatgasafzuiging. De capaciteit is hoog en effectief. De unit is eenvoudig te verplaatsen dankzij een lichtgewicht materiaal en gelagerde wielen. Onze systemen zijn:

  • Compact;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Automatische demping voor luchtstroomregeling;
  • Kostenbesparend door snelle installatie.

Uw partner voor garage inrichting!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor garage inrichting? U kunt hiervoor uitstekend terecht bij T&E Techniek. Het is van belang dat uw werkomgeving volledig voldoet aan uw wensen met betrekking tot de inrichting. Niet voor niets is het dé plek waar u uw dagelijkse werkzaamheden uitvoert. T&E Techniek biedt een ruim assortiment van producten om uw ideale werkplaats te realiseren. Daarnaast geven we u graag een passend advies over het inrichten van uw werkplaats.

Wilt u graag meer informatie over één van onze uitlaatgasinstallaties? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Losse onderdelen, zoals een afzuigslang, ventilator of andere producten, vindt u in onze webshop. Bestel eenvoudig en snel uw onderdelen bij T&E techniek.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54