Skip to main content

Uitlaatgasafzuiging werkplaats

Als u op zoek bent naar een installatie voor uitlaatgasafzuiging in uw werkplaats, dan kunt u bouwen op T&E Techniek.

Wie is T&E Techniek

T&E techniek is het bedrijf dat wij, Ton en Erik, zo’n 20 jaar geleden zijn begonnen, nadat ze jarenlang ervaring opgedaan hebben in de praktijk. We zijn gevestigd in het Brabantse Langenboom, waar T&E Techniek inmiddels uitgegroeid is tot een mooi, kleinschalig bedrijf. We hebben een perfect team van vakmensen om ons heen gevormd, die betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel hebben staan. Door de kleinschaligheid van de organisatie zijn de lijnen tussen klant en vakman kort, wat de service en klantgerichtheid ten goede komt. Het team staat u graag met raad en daad terzijde.

Het belang van een goede uitlaatgasafzuiging voor uw werkplaats

In een werkplaats waar veel gewerkt wordt met gemotoriseerde voertuigen, is het van essentieel belang dat er een goed werkende uitlaatgasafzuiging aanwezig is. Uitlaatemissies kunnen al heel snel giftige concentraties bereiken, zelfs wanneer de motor van het voertuig maar een paar minuten draait. Op termijn kan blootstelling aan kankerverwekkende en gevaarlijke uitlaatgassen, zelfs in kleinere concentraties, desastreuze gevolgen hebben voor de gezondheid van u en uw werknemers. Met een goede uitlaatgasafzuiging in uw werkplaats kunt u dat voorkomen.

Railsystemen

Een uitlaatgasafzuiging met een railsysteem is ideaal voor in de werkplaats. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en de afzuigslangen kunnen zo lang gemaakt worden als u nodig acht. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel personenwagens als vrachtauto’s. Maar wij bieden u nog veel meer soorten afzuigsystemen voor grote en kleine werkplaatsen, zoals:

Contact en catalogus

Wilt u meer informatie over één van onze installaties voor uitlaatgasafzuiging? Of kunt u wel wat advies gebruiken over de inrichting van uw werkplaats? Neemt u dan vooral contact met ons op. Ook losse onderdelen kunt u bij ons bestellen. Kijkt u maar eens in onze online catalogus.

Persluchtleidingen kopen

Persluchtleidingen kopen

Informatie lezen

PERSLUCHTSYSTEEM

Persluchtsysteem

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Leidingwerk

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55