Skip to main content

Uitlaatgasafzuiging met afzuigtrommel

Bij T&E Techniek kunt u terecht als u in uw garage of werkplaats een uitlaatgasafzuiging met een afzuigtrommel wilt laten installeren. Zo zorgt u ervoor dat de lucht in de ruimte steeds schoon en gezond blijft voor u, uw medewerkers én uw klanten.

Veilige werkomgeving

In een ruimte waar gewerkt wordt met motorvoertuigen kan de concentratie giftige dampen al snel veel te hoog worden, waardoor uw gezondheid en die van anderen in gevaar komt. De gevolgen zijn niet te onderschatten: op de korte termijn kunnen kortademigheid, misselijkheid en hoofdpijn een gevolg zijn, maar ook ernstige ziektes als astma en kanker worden erdoor veroorzaakt. In de Arbowet is dan ook opgenomen dat elke werkgever verplicht is om een veilige en gezonde werkomgeving te faciliteren voor zijn personeel. Om uw werkomgeving in de garage of werkplaats gezond te houden, is een goede installatie van uitlaatgasafzuiging dan ook essentieel. Eén van de mogelijkheden die T&E Techniek biedt, is een uitlaatgasafzuiging met afzuigtrommel.

Uitlaatgasafzuiging met afzuigtrommel laten installeren

Wij verzorgen de complete installatie van uw uitlaatgasafzuiging. Vertel ons uw wensen of maak een afspraak met ons, dan komen we bij u langs. We kunnen dan precies bekijken welk systeem bij uw garage-inrichting past. Wilt u een uitlaatgasafzuiging met afzuigtrommel laten installeren? Wij verzorgen de complete installatie en aansluiting van het systeem. De afzuigtrommel bevat een krachtige ventilator die alle giftige dampen snel en efficiënt helpt af te zuigen. Heeft u nog andere uitrusting nodig voor uw werkplaats? Neem een kijkje in onze catalogus of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Advies over uitlaatgasafzuiging

Wij kunnen u perfect adviseren bij het inrichten van uw werkruimte. Denk daarbij aan de plaatsing van lekbakken, perslucht- en brandstofinstallaties, maar ook het aanleggen van leidingen. Maak een afspraak met ons voor een adviesgesprek, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij maken dan een passend plan om de meest ideale inrichting voor uw garage te realiseren. Neemt u gerust contact met ons op voor de actuele prijzen voor uitlaatgasafzuiging met afzuigtrommels en alle andere producten en diensten die wij leveren.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55