Mobiele afzuiging

T&E Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen van een mobiele afzuiging in uw garage. Optimale werkomstandigheden zijn belangrijk in een moderne werkplaats. Een schoon en fris milieu verhoogt dan ook de productiviteit. Wilt u werken in optimale omstandigheden? Met hulp van ervaren specialisten wordt in uw werkplaats een mobiele afzuiginstallatie geplaatst met voldoende capaciteit voor het afzuigen van lasdampen, stof en andere gassen. Bekijk de mogelijkheden met betrekking tot mobiele afzuiging in onze catalogus. Voor meer informatie en passend advies kunt u contact met ons opnemen.


Mobiele afzuiging: verf, stof, hout, dampen en rook

Een lasdampafzuiging met filterkast en flexibele arm is geschikt voor flexibele werkplekken. Een afzuigarm zuigt rook, stof en gassen af bij de bron, voordat de verontreiniging wordt verspreid in het gebouw. De afzuigarm voorkomt hiermee inhalatie van rook, stof en gassen door de werknemer. Het is speciaal ontwikkeld voor rookafzuiging bij:
  • Lassen;
  • Mixen van chemicaliën;
  • Houtbewerking;
  • Stofafzuiging.

Mobiele afzuiginstallatie met afzuigarm

De afzuigarm met slang 160 mm zuigt rook en gassen af uit een groot gebied, zelfs wanneer de kap op een afstand is geplaatst. De standaard slangen zijn bestand tegen inslag van vonken en lasdampen tot 100 graden. Er zijn ook slangen leverbaar met een temperatuurbestendigheid tot 300 graden.

Lasafzuiging met beweegbare arm

Een lasdampafzuiging met een beweegbare arm is zeer geschikt voor vaste werkplekken. Net als een lasdampafzuiging met filterkast worden rook, stof en gassen direct bij de bron afgezogen.
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze catalogus of neem contact met ons. T&E Techniek is uw specialist op het gebied van mobiele afzuiging.

Dé specialist in uitlaatgasafzuiging

Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf met alles onder één dak. Bij het leveren van onze producten/diensten op het gebied van mobiele afzuiging staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Hedendaags zijn wij dé specialist op het gebied van garage inrichting, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, leidingwerk én brandstofinstallaties.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54