Mobiele afzuiging

Een afzuiginstallatie in uw garage is essentieel voor uw veiligheid. Onze mobiele afzuiging halen alle gevaarlijke stoffen uit de lucht weg en zorgen ervoor dat uw werkplaats schoon en veilig blijft. Ook zijn ze in staat om lasdampen en stof af te zuigen en zijn ze in verschillende lengtes te verkrijgen; ze zijn dus voor zowel grote als kleine garages geschikt. Bij T&E Techniek vindt u de hoogste kwaliteit mobiele afzuiginstallaties en kunt u rekenen op een veilige en professionele installatie door onze monteurs. Naast mobiele afzuiginstallaties bieden we ook conventionele afzuiginstallaties aan zoals:

  • Afzuiging met een afzuigtrommel
  • Afzuighaspels
  • Afzuiging met railsysteem

Weet u niet zeker welke soort afzuiginstallatie u wilt? Dan kunt u zelf een kijkje nemen bij afzuiginstallatie voor meer informatie of u kunt contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen voor de beste afzuiginstallatie voor uw garage of werkplaats.

Meer dan alleen afzuiginstallaties

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw garage oplossingen, leidingwerk en (olie)lekbakken. Wij garanderen dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en dat onze monteurs alles veilig en met vakmanschap installeren. Voor een overzicht van al onze diensten of meer informatie over een bepaalde service kunt u in hier kijken. Weet u al welke producten of diensten u wilt? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsindicatie en eventuele adviezen van onze specialisten.

Hoge kwaliteit Mobiele afzuiginstallaties

Bij T&E Techniek staan veiligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ons kleine, maar professionele, team luistert aandachtig naar uw wensen en zorgt ervoor dat die vervult worden. Daarnaast zijn wij Kiwa- en VCA gecertificeerd en zijn onze monteurs VCA gediplomeerd zodat uw veiligheid tijdens de installatie en het gebruik van onze producten gegarandeerd is. Dit maakt T&E Techniek de perfecte keuze.

Mobiele afzuiging op maat

Wilt uw een mobiele afzuig op maat laten maken voor uw werkplaats of garage? T&E techniek is de specialist op het gebied van het produceren en installeren van mobiele afzuigingen. Neem contact met ons op, zodat wij een gerichte offerte voor u kunnen opstellen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.


Mobiele afzuiging: verf, stof, hout, dampen en rook

Een lasdampafzuiging met filterkast en flexibele arm is geschikt voor flexibele werkplekken. Een afzuigarm zuigt rook, stof en gassen af bij de bron, voordat de verontreiniging wordt verspreid in het gebouw. De afzuigarm voorkomt hiermee inhalatie van rook, stof en gassen door de werknemer. Het is speciaal ontwikkeld voor rookafzuiging bij:
  • Lassen;
  • Mixen van chemicaliën;
  • Houtbewerking;
  • Stofafzuiging.

Mobiele afzuiginstallatie met afzuigarm

De afzuigarm met slang 160 mm zuigt rook en gassen af uit een groot gebied, zelfs wanneer de kap op een afstand is geplaatst. De standaard slangen zijn bestand tegen inslag van vonken en lasdampen tot 100 graden. Er zijn ook slangen leverbaar met een temperatuurbestendigheid tot 300 graden.

Lasafzuiging met beweegbare arm

Een lasdampafzuiging met een beweegbare arm is zeer geschikt voor vaste werkplekken. Net als een lasdampafzuiging met filterkast worden rook, stof en gassen direct bij de bron afgezogen.
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze catalogus of neem contact met ons. T&E Techniek is uw specialist op het gebied van mobiele afzuiging.

Dé specialist in uitlaatgasafzuiging

Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf met alles onder één dak. Bij het leveren van onze producten/diensten op het gebied van mobiele afzuiging staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Hedendaags zijn wij dé specialist op het gebied van garage inrichting, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, leidingwerk én brandstofinstallaties.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54