Mobiele afzuiging

Lasdampafzuiging met filterkast

Optimale omstandigheden zijn onontbeerlijk in de moderne werkplaats. Een schoon en fris milieu verhoogt de productiviteit. Belangrijk daarbij is de afzuiging van las- en snijdampen. Een flexibel systeem met voldoende capaciteit is dan ook essentieel.

Een lasdampafzuiging met filterkast en flexibele arm is geschikt voor flexibele werkplekken.
Een afzuigarm zuigt rook, stof en gassen direct af bij de bron, voordat de verontreiniging wordt verspreid in het gebouw. De afzuigarm voorkomt inhalatie van rook, stof en gassen door de werknemer. Het is speciaal ontwikkeld voor rookafzuiging bij:

  • lassen;
  • Het mixen van chemicaliën;
  • Stofafzuiging;
  • En meer..

De afzuigarm met slang 160 mm zuigt rook en gassen af uit een groot gebied, zelfs wanneer de kap op een afstand is geplaatst. De standaard slangen zijn bestand tegen inslag van vonken en lasdampen tot 100 graden. Er zijn ook slangen leverbaar met een temperatuur bestendigheid tot 300 graden.

Vaste lasdamp afzuiging met beweegbare arm

Dit systeem is geschikt voor vaste werkplekken.
Een afzuigarm zuigt rook, stof en gassen direct af bij de bron voordat de verontreiniging wordt verspreid in het gebouw. De afzuigarm voorkomt inhalatie van rook, stof en gassen door de werknemer. De afzuigarm is speciaal ontwikkeld voor rookafzuiging bij; lassen, het mixen van chemicaliën, stof afzuiging etc. De afzuigarm met slang 160 mm zuigt rook en gassen af uit een groot gebied zelfs wanneer de kap op een afstand is geplaatst. De standaard slangen zijn bestand tegen inslag van vonken en lasdampen tot 100 0C. Er zijn ook slangen leverbaar met een temperatuur bestendigheid tot 300 0C.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54