Skip to main content

Mobiele afzuiging

Een afzuiginstallatie in uw garage is essentieel voor uw veiligheid. Onze mobiele afzuiging haalt alle gevaarlijke stoffen uit de lucht weg en zorgt ervoor dat uw werkplaats schoon en veilig blijft. Ook zijn ze in staat om lasdampen en stof af te zuigen en zijn ze in verschillende lengtes te verkrijgen; ze zijn dus voor zowel grote als kleine garages geschikt. Bij T&E Techniek vindt u de hoogste kwaliteit mobiele afzuiginstallaties en kunt u rekenen op een veilige en professionele installatie door onze monteurs. Naast mobiele afzuiginstallaties bieden we ook conventionele afzuiginstallaties aan zoals:

Mobiele afzuiging en gezondheid

Met een mobiele afzuiging kunnen veel en ernstige gezondheidsproblemen voorkomen worden. Wanneer er in een garage of werkplaats gewerkt wordt, kunnen er allerlei dampen vrijkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals uitlaatgassen en lasdampen. De concentratie van deze dampen kan in een afgesloten ruimte al heel snel gevaarlijke proporties aannemen. Het is bekend dat, wanneer een koude motor gestart wordt, de concentratie uitlaatemissies binnen al na een paar minuten is opgelopen tot zeer schadelijke hoeveelheden. Maar ook wanneer men herhaaldelijk voor kortere tijd wordt blootgesteld aan deze stoffen, kunnen er op termijn zeer schadelijke gevolgen zijn voor de gezondheid.

Ook de gevolgen van blootstelling aan lasdampen zijn niet van de lucht: bij het inademen daarvan kunnen directe nadelige gevolgen als keelpijn, heesheid en irritaties aan het oog optreden, maar ook op langere termijn kunnen lasdampen ernstige gezondheidsproblemen geven. Denk daarbij aan kanker of verminderde vruchtbaarheid bij mannen. Zorg daarom altijd voor een goede afzuiginstallatie.

Weet u niet zeker welke soort afzuiginstallatie u wilt? Dan kunt u zelf een kijkje nemen bij afzuiginstallatie voor meer informatie of u kunt contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen voor de beste afzuiginstallatie voor uw garage of werkplaats.

Meer dan alleen mobiele afzuiging

Naast mobiele afzuiging kunt u bij ons ook terecht voor al uw garage oplossingen, zoals leidingwerk en (olie)lekbakken. Wij garanderen dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en dat onze monteurs alles veilig en met vakmanschap installeren. Weet u al welke producten of diensten u wilt? Of heeft u advies nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsindicatie en eventuele adviezen van onze specialisten.

Hoge kwaliteit mobiele afzuiging

Bij T&E Techniek staan veiligheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ons kleine, vakkundige team luistert aandachtig naar uw wensen en zorgt ervoor dat die vervuld worden. Daarnaast zijn wij Kiwa- en VCA gecertificeerd en zijn onze monteurs VCA gediplomeerd zodat uw veiligheid tijdens de installatie en het gebruik van onze producten gegarandeerd is. Dit maakt T&E Techniek de perfecte keuze.

Mobiele afzuiging op maat

Wilt uw een mobiele afzuiging op maat laten maken voor uw werkplaats of garage? T&E techniek is de specialist op het gebied van het produceren en installeren van mobiele afzuigingen. Neem contact met ons op, zodat wij een gerichte offerte voor u kunnen opstellen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ook het plaatsen en installeren van de afzuiging verzorgen wij uiteraard graag voor u. Doet u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook en is geen enkel probleem. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Mobiele afzuiging: verf, stof, hout, dampen en rook

Een lasdampafzuiging met filterkast en flexibele arm is geschikt voor flexibele werkplekken. Een afzuigarm zuigt rook, stof en gassen af bij de bron, voordat de verontreiniging wordt verspreid in het gebouw. De afzuigarm voorkomt hiermee inhalatie van rook, stof en gassen door de werknemer. Het is speciaal ontwikkeld voor rookafzuiging bij:
  • Lassen;
  • Mixen van chemicaliën;
  • Houtbewerking;
  • Stofafzuiging.

Mobiele afzuiginstallatie met afzuigarm

De afzuigarm met slang 160 mm zuigt rook en gassen af uit een groot gebied, zelfs wanneer de kap op een afstand is geplaatst. De standaard slangen zijn bestand tegen inslag van vonken en lasdampen tot 100 graden. Er zijn ook slangen leverbaar met een temperatuurbestendigheid tot 300 graden.

Lasafzuiging met beweegbare arm

Een lasdampafzuiging met een beweegbare arm is zeer geschikt voor vaste werkplekken. Net als een lasdampafzuiging met filterkast worden rook, stof en gassen direct bij de bron afgezogen.
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze catalogus of neem contact met ons. T&E Techniek is uw specialist op het gebied van mobiele afzuiging.

Dé specialist in uitlaatgasafzuiging

Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf met alles onder één dak. Bij het leveren van onze producten/diensten op het gebied van mobiele afzuiging staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Hedendaags zijn wij dé specialist op het gebied van garage inrichting, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, leidingwerk én brandstofinstallaties.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54