Mobiele afzuiging

Optimale werkomstandigheden zijn belangrijk in een moderne werkplaats. Een schoon en fris milieu verhoogt dan ook de productiviteit. Wilt u werken in optimale omstandigheden? T&E Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen van een mobiele afzuiging. Met hulp van ervaren specialisten wordt in uw werkplaats een flexibel systeem geplaatst met voldoende capaciteit.

Lasdampafzuiging met filterkast

Een lasdampafzuiging met filterkast en flexibele arm is geschikt voor flexibele werkplekken. Een afzuigarm zuigt rook, stof en gassen direct af bij de bron, voordat de verontreiniging wordt verspreid in het gebouw. De afzuigarm voorkomt hiermee inhalatie van rook, stof en gassen door de werknemer. Het is speciaal ontwikkeld voor rookafzuiging bij:
  • Lassen;
  • Mixen van chemicaliën;
  • Stofafzuiging.
De afzuigarm met slang 160 mm zuigt rook en gassen af uit een groot gebied, zelfs wanneer de kap op een afstand is geplaatst. De standaard slangen zijn bestand tegen inslag van vonken en lasdampen tot 100 graden. Er zijn ook slangen leverbaar met een temperatuurbestendigheid tot 300 graden.

Lasdampafzuiging met beweegbare arm

Een lasdampafzuiging met een beweegbare arm is zeer geschikt voor vaste werkplekken. Net als een lasdampafzuiging met filterkast worden rook, stof en gassen direct bij de bron afgezogen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan via onze webshop of neem contact met ons. T&E Techniek is uw specialist op het gebied van mobiele afzuiging!

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54