Skip to main content

Afzuiginstallatie

Een afzuiginstallatie is essentieel in uw garage. Gevaarlijke stoffen worden met de afzuiginstallatie uit de lucht gehaald en zorgen ervoor dat uw garage een veilige plek blijft. Bij T&E Techniek zijn alle afzuiginstallaties van de hoogste kwaliteit en worden ze professioneel en veilig geïnstalleerd. De afzuiginstallaties zijn modulair en kunnen daarom naar wens samengesteld worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Afzuiging met railsysteem;
  • Afzuighaspels;
  • Uitlaatgas filters;
  • Afzuiging met een afzuigtrommel;
  • Uitlaatgasafzuiging met losse punten.

Naast vaste afzuiging, kunnen  wij ook mobiele afzuiginstallaties verzorgen.

Uitgebreide service, professionele installatie

Al onze afzuiginstallaties zijn beschikbaar in verschillende lengtes; zo zijn ze geschikt voor zowel kleine als grote garages. De installatie wordt verzorgd door ervaren, VCA-gediplomeerde monteurs. Zij maken voor elke ruimte de meest efficiënte afzuiging op maat.   In onze catalogus kunt u alvast een overzicht vinden van verschillende onderdelen van zo’n installatie. Twijfelt u wat u nodig heeft? neem gerust contact op met onze specialisten voor advies!

Veilige afzuiginstallaties

T&E Techniek hebben wij, Ton en Erik, in 2002 opgericht. Ons team bestaat daarnaast uit twee medewerkers. We zijn dan ook een kleinschalig bedrijf, dat daardoor in staat is om de meest persoonlijke service te verlenen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Daarom is ons bedrijf Kiwa- en VCA gecertificeerd. Onze monteurs zijn tevens VCA gediplomeerd en garanderen dat ze veilig te werk gaan. Kortom: bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit, persoonlijk advies en veiligheid!

Industriële afzuiginstallatie en meer

Naast professionele installaties voor afzuiging, kunnen wij ook voor de verdere inrichting van uw garage of werkplaats veel betekenen. Van A tot Z kunnen wij de inrichting en installatie verzorgen. Zo bieden wij o.a. de volgende producten en diensten aan:

Uiteraard staan onze specialisten ook paraat voor het onderhoud en eventuele reparaties van onze producten. Zo bent u altijd gewaarborgd van een feilloze werking van het desbetreffende product.

Neem contact op voor passend advies

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een professionele afzuiginstallatie voor uw werkplaats? U kunt contact met ons opnemen via 0486-432054 of info@te-techniek.nl voor passend advies. Wij laten graag aan u zien waarom T&E Techniek dé specialist voor uw garage of werkplaats is.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54