Skip to main content

Garage inrichten

Wilt u een garage inrichten om bijvoorbeeld auto’s te repareren of te onderhouden? Dan bent u bij T&E Techniek aan het juiste adres. Met onze hulp kunt u een complete garage inrichten. Van lekbakken tot persluchtleidingen en van brandstofinstallaties tot uitlaatgasafzuiging. We bieden u een compleet en breed scala aan producten voor de garagehouder. Op deze pagina vindt u alles over het inrichten van uw garage. Bekijk hier al onze producten en vraag een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag met u in gesprek!

Leverancier garage inrichting

Er zijn binnen Nederland maar enkele leveranciers die een compleet assortiment producten aanbiedt om uw garage in te richten. T&E Techniek, gevestigd in het Brabantse Langenboom, is er daar één van. We leveren onze producten door heel Nederland. Onze specialisatie ligt in producten en diensten ten behoeve van een professionele garage of werkplaats voor gemotoriseerde voertuigen.

Professioneel uw garage inrichten

Naast het complete scala aan producten voor uw garage, waar u een compleet overzicht van ziet in onze catalogus,helpen we u ook bij het ontwerp en de indeling. We adviseren u graag bij het inrichten van een garage en het aanleggen van leidingen, lekbakken en andere apparatuur voor garages. Neem contact op met ons en ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit zorgt vaak voor het beste resultaat.

Prijs en advies

Wilt u gebruik maken van onze expertise voor uw garage inrichting? We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. We bekijken dan de beste manieren om uw wensen te vervullen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en advies.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55