Garage inrichten

Garage werkplaatsinrichting

T&E Techniek is gespecialiseerd in garage inrichten. Als MKB-bedrijf leveren wij zowel de producten als diensten bij garage inrichting. Hierbij zijn onze werkzaamheden gericht op heel Nederland. Naast een professionele garage inrichting kunt u bij ons terecht voor:

Vakkundig onderhoud

T&E Techniek staat voor het plaatsen, installeren én onderhouden van garage inrichtingen, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuigingen en brandstofinstallaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor olieleidingen, oliehaspels, oliemeters en koelvloeistofhaspels. Benieuwd naar de producten of diensten die wij leveren? Via onze catalogus verkrijgt u alvast een goed beeld van alle mogelijkheden die T&E Techniek te bieden heeft. Hier kunt u ook offertes opvragen voor de desbetreffende producten.

Voordelen T&E Techniek

Met jarenlange ervaring leveren wij vakmanschap. T&E Techniek staat voor kwaliteit en luistert naar de wensen van de klanten. Wij komen dan ook graag bij uw langs om uw situatie te bekijken en te beoordelen. Bij onze dienstverlening bent u van het volgende gewaarborgd:

  • Één aanspreekpunt met korte lijnen;
  • Certificaten, zowel VCA- als KIWA gecertificeerd.

Het hebben van slechts één aanspreekpunt zorgt voor een intensief en persoonlijk contact. Hierdoor kan T&E Techniek adequaat en snel inspelen op eventuele problemen. Verder houden onze monteurs bij al onze werkzaamheden uw veiligheid en die van de omgeving in acht. Dit wordt bevestigd door de certificaten waarvoor we gecertificeerd zijn. In overleg met u gaan we aan het werk en leveren we de kwaliteit die u wenst. Betrouwbaarheid is wat onze dienstverlening kenmerkt, alleen het beste telt voor u!

Contact

Heeft u enige vragen over garage inrichten? Of wellicht over andere diensten/producten die we aanbieden? Neem hiervoor contact op met T&E Techniek, wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn bereikbaar via 0486-432054 of info@te-techniek.nl.

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54