Garage inrichten

U wilt een garage inrichten om bijvoorbeeld auto’s te repareren of te onderhouden. U bent bij T&E Techniek aan het juiste adres om een complete garage in te richten. Van lekbakken tot persluchtleidingen. We bieden u een compleet en breed scala aan producten voor de garagehouder. Op deze pagina vindt u alles over het inrichten van uw garage. Bekijk hier al onze producten en vraag een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag met u in gesprek!

Leverancier garage inrichting

Er zijn binnen Nederland maar enkele leveranciers die een compleet assortiment producten aanbiedt om uw garage in te richten. T&E Techniek is gevestigd in het Brabantse Langenboom. We leveren onze producten door heel Nederland. Onze specialisatie ligt in producten en diensten ten behoeve van een professionele garage of werkplaats ten behoeve van voornamelijk gemotoriseerde voortuigen.

Uw garage professioneel inrichten

Naast het complete scala aan producten voor uw garage, waar u een compleet overzicht van ziet in onze catalogus helpen we u ook bij het ontwerp en kunnen u adviseren bij het inrichten van een garage en het aanleggen van leidingen, lekbakken en andere apparatuur voor garages. Neem contact op met ons en we gaan samen met elkaar in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit zorgt vaak voor het beste resultaat.

Prijs en advies

Wilt u gebruik maken van ons specialisme bij het totaal inrichten van uw garage, dan komen we graag bij u langs voor een adviesgesprek. Hierin bekijken we de mogelijkheden en gaan we in gesprek om de uw wensen te vervullen. Benieuw naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op voor prijzen en advies.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55