Skip to main content

Afzuiging werkplaats maken

Heeft u een werkplaats waar tijdens de werkzaamheden regelmatig uitlaatgassen, rook of stof vrijkomen? Dan is het belangrijk dat er een goede afzuiging wordt aangelegd. T&E Techniek heeft alles in huis om een gezond klimaat in uw werkplaats te realiseren met behulp van de juiste afzuiging.

Afzuiging aanleggen of laten aanleggen?

Wij leveren zowel producten als diensten. U kunt uw afzuiging dus zelf maken, of laat het onze monteurs voor u doen. Onze monteurs zijn allemaal VCA-gediplomeerd; zo weet u zeker dat ze alle gestelde richtlijnen voor het aanleggen van afzuiging opvolgen.

Afzuiging voor een gezonde werkplaats

Wat u ook doet in uw werkplaats, voor uw gezondheid en die van uw medewerkers is het belangrijk dat de lucht in de ruimte schoon is. In een werkplaats of garage is daarvoor een goede afzuig installatie nodig. Bij het sleutelen aan auto’s, motoren en vrachtwagens komen er, wanneer de motor gestart wordt, veel giftige gassen vrij. Wanneer er geen goede afzuiging en ventilatie aanwezig is, kan de hoeveelheid schadelijke deeltjes in de lucht snel oplopen tot hoge concentraties. Met de juiste afzuiging in uw werkplaats kunt u dat voorkomen. Zo houdt u uw werkomgeving schoon en gezond voor iedereen die zich erin bevindt.

Afzuiging maken in verschillende werkplaatsen

Of u een grote of een kleine werkplaats heeft, wij hebben voor de afzuiging van uitlaatgassen en andere stoffen een passende oplossing. Zo kunnen we bijvoorbeeld een afzuiging met railsysteem plaatsen aan het plafond van uw werkruimte en hebben we alles in huis voor mobiele afzuiging. Heeft u een houtzagerij? Dan heeft u andere behoeftes dan bijvoorbeeld een garagehouder voor auto’s. Ga met ons het gesprek aan en laat u adviseren over de beste afzuiging voor uw werkplaats.

Mogelijkheden en prijzen

Bij T&E Techniek is er heel veel mogelijk. Wij zijn een kleinschalig bedrijf waar al sinds 2002 de lijnen kort zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of bent u benieuwd wat een afzuiging maken in uw werkplaats u gaat kosten? Laat u persoonlijk informeren en adviseren en neem contact met ons op.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54