Skip to main content

Afzuigsystemen voor landbouwvoertuigen

Ook voor agrariërs hebben wij de juiste systemen en kennis in huis om de ruimte waar u uw landbouwvoertuigen stalt en onderhoudt, te optimaliseren. Zo hebben wij ook speciale afzuigsystemen om de (diesel-)dampen van uw machines direct af te voeren. U kunt zo’n systeem niet alleen bij ons kopen; ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Waarom een afzuigsysteem voor landbouwvoertuigen

Ook in grote hallen kan de concentratie giftige dampen die vrijkomen wanneer u uw tractor of dorser start, vrij snel oplopen. Vaak zullen de deuren open staan, maar dat is niet altijd voldoende. Sommige stoffen die vrijkomen bij dieselverbranding zijn zeer giftig; denk daarbij aan benzeen, arseen en formaldehyde. Het zijn allemaal kankerverwekkende stoffen die overigens ook op de korte termijn al allerlei gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, zoals hoofdpijn, misselijkheid en kortademigheid.

Verschillende afzuigsystemen voor landbouwvoertuigen

We hebben verschillende oplossingen voor verschillende situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een railsysteem met een gemotoriseerde slanghaspel. Deze kan ook uitgerust worden met een veer, wat het systeem extra krachtig maakt. Bovendien zijn uw voertuigen vanaf de bovenkant bereikbaar, wat het afzuigen van gevaarlijke dampen direct bij de bron mogelijk maakt. Tractoren en andere zware landbouwvoertuigen zijn immers vaak voorzien van een uitlaat aan de bovenkant van het voertuig. Daarbij wordt dan gebruikgemaakt van een uitlaatgastrechter die direct over de uitlaatpijp te plaatsen is.

Advies

Wilt u advies over een afzuigsysteem voor uw landbouwvoertuigen? Neem gerust contact met ons op; wij adviseren u vrijblijvend over het systeem dat het beste bij uw situatie past. Wij hebben een groot assortiment aan slangen, haspels en mondstukken voor het efficiënt afzuigen van de uitlaatgassen van al uw gemotoriseerde machines. Wij zorgen ervoor dat u in een gezonde omgeving kunt blijven werken, zonder obstakels zoals onhandige slangen en apparaten die in de weg staan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle andere producten en diensten op het gebied van garage inrichting.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55