Skip to main content

Autogarage gereedschap

Bent u op zoek naar goed en betrouwbaar autogarage gereedschap? T&E Techniek staat voor een professionele garage inrichting. Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf en kunnen uw autogarage perfect voorzien van een efficiënte inrichting. Er zijn in Nederland niet veel leveranciers die een compleet assortiment aan autogarage gereedschappen en installaties aanbieden. Wij bieden dat wel en u kunt dan ook bij ons terecht voor:

Autogarage gereedschap en apparatuur

Alle apparatuur die wij leveren voldoet aan de wettelijke normen. De gereedschappen zijn allemaal uitgebreid getest en veilig bevonden. Wij werken alleen met de beste kwaliteit. Van dolly’s tot koelvloeistofmeters en van luchtslangen tot uitlaattrechters voor verschillende merken (vracht)auto’s; wij zorgen ervoor dat uw spullen netjes geleverd en geïnstalleerd worden.

Efficiënte inrichting

Bij ons kunt u dus terecht voor alles wat u nodig heeft om een autogarage in te richten. De ruimte moet daarbij uiteraard zo praktisch mogelijk worden ingericht, en juist daar zijn wij goed in. De gereedschappen voor uw auto garage moeten bijvoorbeeld zo worden opgeborgen, dat u er goed bij kan als u ze nodig heeft, en niet in de weg staan als u ze niet hoeft te hebben. Wij denken graag met u mee om de garageruimte die u heeft, optimaal te benutten.

Levering door heel Nederland

T&E Techniek bestaat al sinds 2002 en is gevestigd in het Brabantse Langenboom. We leveren onze producten en diensten door heel Nederland. We zijn dan ook al op vele plekken geweest en begrijpen als geen ander hoe een garage het best kan worden ingericht. Naast de levering en installatie van producten t.b.v. garage inrichting, kunnen wij ook het onderhoud aan de installaties voor u verzorgen.

Catalogus

Neem een kijkje in onze catalogus; hier kunt u veel van de gereedschappen voor autogarages die wij verkopen, vinden. Heeft u een vraag of vindt u niet direct wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder! Ook voor advies over de inrichting van uw garage of werkplaats kunt u altijd bij ons terecht.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55