Skip to main content

Garage indelen

Wilt u graag een werkplaats maken van uw garage om aan bijvoorbeeld auto’s te kunnen sleutelen, maar twijfelt u over de indeling? T&E Techniek staat u met raad én daad terzijde.

T&E Techniek is een kleinschalig Brabants montagebedrijf dat alles in huis heeft op het gebied van garage-inrichting. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van garages, werkplaatsen en werkruimtes. Niet alleen qua materialen, maar ook voor het ontwerp van uw werkplaats, advies bij het indelen van uw garage en het onderhoud van garage-apparatuur zijn wij uw partner.

Professioneel uw garage indelen

Wij werken met een perfect team van vakkundige monteurs die graag met u meedenken en staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij houden bewust de lijnen kort en zorgen ervoor dat u als klant één aanspreekpunt heeft zodat u bij eventuele problemen direct geholpen kunt worden.

Bij het indelen van uw garage moet er met verschillende factoren rekening gehouden worden, bijvoorbeeld:

  • de afmetingen van de ruimte
  • elektra- en andere aansluitpunten
  • Welke werkzaamheden wilt u gaan verrichten
  • uitlaatgassen
  • eventuele andere functies van de garage

Gezondheid en veiligheid

De indeling van uw garage moet niet alleen efficiënt, maar in de eerste plaats vooral ook veilig zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan uitlaatgassen die al snel zullen vrijkomen wanneer u een motor start. Zelfs al na een paar minuten kunnen de concentraties schadelijke en kankerverwekkende stoffen in een garage veel te hoog worden. Wij hebben een breed assortiment aan afzuigsystemen in huis die dit kunnen voorkomen.

Catalogus

Natuurlijk hebben wij nog veel meer in huis voor het indelen van uw garage. Neemt u maar eens een kijkje in onze online catalogus.

Advies en contact

Heeft u hulp of advies nodig bij het indelen van uw garage? Neemt u ook dan zeker contact met ons op. Onze vakmensen denken graag met u mee en kunnen als u dat wenst, ook een ontwerp voor u maken.

Persluchtleidingen kopen

Persluchtleidingen kopen

Informatie lezen

PERSLUCHTSYSTEEM

Persluchtsysteem

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Leidingwerk

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55