Skip to main content

Garage inrichten als werkplaats

Wilt u uw garage inrichten als werkplaats? Dan helpt T&E Techniek u graag. Als specialist in garage inrichting bieden wij een uitgebreid aanbod aan producten en diensten voor uw werkplaats. Bekijk de mogelijkheden via onze catalogus en vraag vervolgens een offerte aan. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Door gericht met u mee te denken, dragen wij zorg voor een professionele werkplaatsinrichting.

Meer informatie

Slimme indeling complete werkplaatsinrichting

T&E Techniek is een gespecialiseerd montagebedrijf met alles onder één dak. Wij zijn bij uitstek geschikt om uw garage in te richten als werkplaats. Hierbij staan wij voor zowel het plaatsen, installeren als onderhouden van onze producten en oplossingen. Om onze klanten volledig te ondersteunen, kunt u verder bij ons terecht voor:

Tips, hoge kwaliteit én flexibele service

Zoals eerder benoemd zijn wij een compleet montagebedrijf voor uw garage of werkplaats. Kiest u voor T&E Techniek als partner? Dan kiest u voor kwaliteit, vakmanschap én korte communicatielijnen. De kwaliteit én veiligheid van onze producten kunnen wij waarborgen door diverse certificaten. Zo zijn wij zowel VCA als KIWA gecertificeerd. Verder hecht T&E Techniek een grote waarde aan klantrelaties. U kunt daarom rekenen op één vast aanspreekpunt bij eventuele problemen. Kortom, wij maken te allen tijde kwaliteit én service bij onze producten/oplossingen waar.

Uw garage inrichten als werkplaats

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van garage inrichting? Wilt u snel uw garage inrichten als werkplaats? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0486-432054 voor meer informatie. T&E Techniek staat met vakspecialisten voor u klaar. Samen zorgen we voor een complete inrichting van uw garage als werkplaats.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

 

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486-432054