Skip to main content

Garage materialen

Bent u op zoek naar garage materialen? Dan helpt T&E Techniek u graag. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in garage inrichting, persluchtinstallaties, leidingwerk én brandstofinstallaties. Vraag direct een offerte aan voor het gewenste product in onze catalogus. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u het juiste garage materiaal in uw werkplaats.

Voor garage werkplaats benodigdheden

T&E Techniek levert garage materialen van hoogstaande kwaliteit. Als gespecialiseerd montagebedrijf staan wij voor zowel plaatsing, installatie als onderhoud van onze producten en oplossingen. In onze catalogus kunt u onder andere terecht voor:
  • Afzuigrails en -trommels;
  • Dolly's;
  • Luchtslagen;
  • Afzuig-/opvangunits.
Neem gerust een kijkje in onze catalogus en laat u verrassen door de mogelijkheden.

T&E Techniek voor uw werkplaatsuitrusting garage

MKB'ers en vakmensen komen naar ons toe voor een professionele garage inrichting. Met behulp van onze expertise wordt uw werkplaats/werkplek voorzien van hoogwaardige garage materialen. Klanten kiezen voor T&E Techniek vanwege het volgende: korte lijnen met één aanspreekpunt, betrouwbaarheid én een uitstekende service. Bovendien zijn wij VCA en Kiwa gecertificeerd. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op dé állerbeste producten (geselecteerd op veiligheid). Van enkele pompen tot complete installaties, voor garage materialen bent u bij ons aan het juiste adres!

Plaats direct uw bestelling

Heeft u al uw garage materialen gevonden? Plaats dan direct een bestelling. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. T&E Techniek denkt graag met u mee, zodat u het juiste garage materiaal op uw werkplek verkrijgt.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54