Skip to main content

Garage praktisch inrichten

Voor een praktische inrichting van uw garage komt u naar T&E Techniek. Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf en staan voor het vakkundig inrichten van garages, werkplaatsen en werkruimtes. Wij dragen zorg voor een professionele werkomgeving in heel Nederland. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. T&E Techniek helpt u graag met het realiseren van al uw wensen op het gebied van garage inrichting.

Kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik

Wij kunnen de kwaliteit van onze producten garanderen door VCA en KIWA certificatie. Van afzuigrails tot digitale meters en van meng- en luchtpompen tot meetsystemen, T&E Techniek levert hoge kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik. Naast garage inrichting kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

Passend advies en vakmanschap op maat

Door onze jarenlange ervaring leveren wij vakmanschap op maat. T&E Techniek luistert naar uw wensen en komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken en te beoordelen. U heeft bij ons één aanspreekpunt, wat resulteert in een intensief en persoonlijk contact. Tevens zorgt dit ervoor dat wij snel inspelen op mogelijke problemen. Natuurlijk houden onze monteurs bij alle werkzaamheden uw veiligheid en die van de omgeving in acht. Wij gaan met u in overleg en leveren kwaliteit. Betrouwbaarheid is wat onze dienstverlening kenmerkt.

De garage in kaart

Door de jaren heen zijn wij al op heel veel verschillende plekken geweest en daarom hebben wij al voor heel veel situaties een passend ontwerp bedacht. Omdat elke ruimte anders is, begint ons werk altijd met een goede inventarisatie van de ruimte, zodat we eventuele uitdagingen goed in kaart kunnen brengen. Daarbij bespreken we natuurlijk ook uw wensen en doelen, zodat wij een praktisch ontwerp op maat kunnen maken waarmee u 100% tevreden bent.

Ruimte optimaal gebruiken

Een grote uitdaging bij het praktisch inrichten van de garage, is de ruimte die beschikbaar is. In zowel grote als kleinere garages zorgen wij ervoor dat u altijd comfortabel aan de slag kunt. U kunt bijvoorbeeld wel veel ruimte hebben, maar toch is het handig om gereedschap dat u vaak nodig heeft, snel bij de hand heeft. Het moet dus op een praktische, goed bereikbare plek hangen zodat u niet onnodig ver hoeft te lopen. In kleinere ruimtes is het handig om na te denken over de beperkte ruimte, zodat deze optimaal benut wordt. Dan gaat het bijvoorbeeld om strategische plekken voor rekken: tegen een bepaalde muur of in een ongebruikte hoek. Ook het plafond kan gebruikt worden voor opslag.

Licht

Goede lichtpunten zijn belangrijk zodat u ook ’s avonds of in de winter genoeg licht is om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een werkbank kan het beste tegen een muur worden geplaatst waar voldoende stopcontacten aanwezig zijn. Is uw garage niet groot? Dan is een mobiele of opklapbare werkbank wellicht een goede oplossing.

Neem contact met ons op

Wilt u uw garage professioneel en praktisch inrichten? Zoekt u een partner die u bij staat voor onderhoud aan alle merken? T&E Techniek is hét gespecialiseerde montagebedrijf voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de producten in onze catalogus. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54