Skip to main content

Garage werkplaatsinrichting

Bent u op zoek naar producten voor uw professionele garage? Bestel producten voor garage werkplaatsinrichting bij T&E Techniek. Als kleinschalig bedrijf in Noord-Brabant leveren én verrichten wij onze producten en werkzaamheden door heel Nederland. Door kleinschaligheid kan T&E Techniek als MKB-bedrijf goed inspelen op uw wensen. Heeft u eventuele problemen? Met één aanspreekpunt binnen ons bedrijf kunnen wij u snel en vakkundig helpen.

U kunt een offerte aanvragen via de catalogus. Hier vindt u een uitgebreid assortiment van producten voor:

Onderhoud werkplaatsinrichting

Goed onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van uw producten. T&E Techniek levert onderhoud aan alle merken. Van haspels en pompen tot aan complete installaties, wij leveren vakkundig onderhoud. Wij denken met onze klanten mee. Alleen een advies op maat is goed genoeg voor onze klanten!

Certificering

T&E Techniek werkt volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. Wij maken kwaliteitswerk en service voor onze klanten waar. Wij kunnen dit waarborgen door:

  • Kiwa-certificering (903-08);
  • VCA-certificering (veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers).

Dit betekent dat werkzaamheden volgens protocollen en procedures worden uitgevoerd. Materialen en gereedschappen zijn getest en veilig bevonden. Wij houden rekening met u en onze werknemers. Uiteraard staan wij ook voor eventuele nazorg voor u klaar!

Offerte producten voor producten garage inrichting

U kunt een offerte aanvragen via de catalogus. Uiteraard kunt u ook uw offerte aanvragen via info@te-techniek.nl of 0486-432054. Heeft u vragen over één van onze producten of wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Als specialist in garage werkplaatsinrichting zijn wij u graag van dienst!

Werkplaatsinrichting of Garage inrichting van T&E Techniek.

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen
werkplaatsinrichting professioneel detail.

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54