Skip to main content

Inrichting garage

Zoekt u een ervaren partner voor het leveren van de producten en diensten bij garage inrichting? T&E Techniek is gespecialiseerd in het inrichten van uw garage, oftewel het leveren van een professionele werkomgeving. Hierbij zijn onze werkzaamheden gericht op heel Nederland. U kunt naast garage inrichting ook bij ons terecht voor:

Vakkundig onderhoud van garage inrichting

T&E Techniek staat voor het plaatsen, installeren én onderhouden van garage inrichting, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuigingen en brandstofinstallaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor olieleidingen, oliehaspels, oliemeters en koelvloeistofhaspels.

Een totaal overzicht van al onze producten en diensten vindt u in de catalogus. Onze webshop geeft een goed beeld van de mogelijkheden die T&E Techniek te bieden heeft. Hier kunt u ook direct een offerte opvragen.

Vakmanschap en passend advies

Door jarenlange ervaring leveren wij vakmanschap op maat. T&E Techniek staat voor kwaliteit en luistert derhalve naar de wensen van onze klanten. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw situatie te bekijken en te beoordelen. Bij onze dienstverlening bent u van het volgende gewaarborgd:

  • Een aanspreekpunt met korte lijnen;
  • Certificaten, zowel VCA als KIWA gecertificeerd;
  • Top kwaliteit.

Het hebben van slechts één aanspreekpunt zorgt voor een intensief en persoonlijk contact. Hierdoor kan T&E Techniek adequaat en snel inspelen op mogelijke problemen. Eveneens houden onze monteurs bij alle werkzaamheden uw veiligheid en die van de omgeving in acht. Dit wordt bevestigd door onze certificaten. Verder gaan we in overleg met u aan het werk en leveren we de kwaliteit die u wenst. Betrouwbaarheid is wat onze dienstverlening kenmerkt!

Vragen over inrichting garage?

Heeft u enige vragen over garage inrichting? Of wellicht over andere diensten/producten die wij aanbieden? Neem dan contact op met T&E Techniek, wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn bereikbaar via 0486-432054 of info@te-techniek.nl.

Werkplaatsinrichting of Garage inrichting van T&E Techniek.

Uitlaatgasafzuiging

Informatie lezen
werkplaatsinrichting professioneel detail.

BEKIJK ONZE GARAGE PRODUCTEN IN DE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54