Skip to main content

Luchtafzuiging werkplaats

Een goede luchtafzuiging in de werkplaats is essentieel voor een gezonde en prettige werkomgeving. Wilt u de juiste luchtafzuiging perfect in uw werkplaats of garage laten installeren? Dan heeft u T&E Techniek uit Langenboom nodig! Wij installeren al sinds 2002 luchtafzuiging, persluchtinstallaties en complete garage inrichtingen door heel Nederland. Ook als u alleen de luchtafzuiging nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit.

Een gezonde werkomgeving

In een werkplaats kan de lucht al snel vervuild raken. Bij het solderen komen giftige rookdampen vrij, lassen en zagen zorgen voor veel stofdeeltjes in de lucht, en in een autogarage heeft u natuurlijk te maken met de dampen van uitlaatgassen. Het is belangrijk dat al die dampen en stofdeeltjes op de juiste manier uit de lucht verwijderd worden. Niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar zeker ook voor de gezondheid. Het inademen van al die schadelijke stoffen kan immers zeer nadelig zijn voor uw gezondheid en die van anderen die in de ruimte aanwezig zijn. Er zijn dan ook strenge richtlijnen opgesteld voor een schone lucht. T&E Techniek weet alles over die richtlijnen en bij de installatie van een luchtafzuiging houden wij daar uiteraard tot in detail rekening mee.

Installatie van de juiste luchtafzuiging voor uw werkplaats

Bij T&E Techniek kunt u rekenen op een uitstekende service, een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij ontelbare situaties gezien en voorzien van de juiste luchtafzuiging installaties. Onze specialisten brengen uw werkplaats in kaart en adviseren u over de juiste installaties en onderdelen. Naast de installatie van complete luchtafzuiging, kunt u bij ons ook terecht voor o.a.:

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Wilt u graag een offerte aanvragen voor het installeren van kwaliteits luchtafzuiging in uw werkplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk een mailtje sturen (info@te-techniek.nl) maar u mag ons ook bellen (06-51303455). Wij helpen en adviseren u graag!

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54