Skip to main content

Mobiele brandstoftank

T&E Techniek heeft alles voor de inrichting van een moderne garage of werkplaats. Ook voor mobiele brandstoftanks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten brandstoftanks in grote en kleinere maten. Wij verkopen alleen producten van de allerbeste kwaliteit. Veiligheid staat bij ons altijd op één, en er gaat niets boven een product dat zo lang mogelijk mee gaat. Daarnaast zit u ook voor advies bij ons goed. Onze expertise is niet alleen gebaseerd op de theorie, maar ook op onze jarenlange ervaring in de praktijk.

Mobiele brandstoftank: toepassingen en veiligheid

Een mobiele brandstoftank is ideaal om op bijvoorbeeld een bouwplaats te gebruiken. Zo kunnen machines en wagens ter plaatse bijgetankt worden zodat het werk niet onderbroken wordt. Ook Al onze mobiele brandstoftanks zij KIWA en TNO gekeurd; dat betekent dat ze volkomen veilig zijn. We hebben tanks die geschikt zijn voor diesel en benzine.

Mobiele brandstoftank met pomp

Ook voor een mobiele brandstoftank in combinatie met een pomp kunt u bij ons terecht. De pomp kan werken op 12, 24 of 220 volt, maar ook is het mogelijk om een handpomp op de brandstoftank te zetten. We hebben verschillende modellen op voorraad, maar we kunnen ook veel bestellen.

Het vervoeren van diesel en benzine

Wanneer brandstoffen vervoerd worden, is het belangrijk dat de vloeistof niet te veel klotst. Om dat te voorkomen is er in het reservoir van een mobiele dieseltank bijvoorbeeld, een scheiding ingebouwd. Zo wordt de brandstof veilig vervoerd en kunt u uw aggregaat, tractor, heftruck of andere machine op elke gewenste plek bijtanken.

Contact

Wilt u meer weten over de toepassingen of de veiligheid van onze mobiele brandstoftanks? Of heeft u advies nodig? Ook voor andere soorten brandstofinstallaties of benodigdheden voor garage inrichting kunt u uitstekend bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder en zorgen dat u de juiste spullen aanschaft voor uw situatie.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54