Skip to main content

Perslucht leidingsystemen

Bij T&E Techniek kunt u terecht voor perslucht leidingsystemen. Wij zijn uw partner voor het ontwerpen én plaatsen van uw persluchtinstallatie. Heeft u een advies nodig voor uw persluchtsysteem? Door onze expertise voorzien wij u graag van een deskundig advies. Daarnaast kunnen wij persluchtleidingen in verschillende diameters monteren. Afhankelijk van de verschillende doeleinden leveren wij:

  • Gegalvaniseerd staal gefit ½” tot 4″
  • Gegalvaniseerd staal gruflok 2″ tot 6″
  • RVS gelast in alle diameters
  • Kunststof, 20 mm tot 63 mm
  • Aluminium, 20 mm tot 50 mm
  • Fusiothem, 15 mm tot 63 mm

Berekening, ontwerp & levering

Wij maken berekeningen om de juiste diameter leidingsysteem voor uw situatie te selecteren. Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Wij kunnen een persluchtsysteem vanaf de compressor tot aan de afnamepunten inclusief haspels en koppelingen voor u ontwerpen.

Gebruik van persluchtleiding systeem

Een sterk, veilig en efficiënt persluchtleidingsysteem is onmisbaar bij uw persluchtinstallatie. Ons aanbod persluchtleiding bestaat uit leidingsystemen die sterk én veilig zijn. Wij zorgen voor leidingsystemen die passen bij uw gebruik en behoefte. T&E techniek helpt u graag bij het kiezen van het juiste persluchtleiding systeem voor een optimale persdruk. Kies voor kwaliteit en bespaar op energiekosten met passende persluchtleidingen voor uw situatie.

Catalogus: compressoren, pompen en haspels

In de catalogus vindt u een compleet aanbod van onze diensten. U vindt hier naast de compressoren de benodigde pompen, haspels en meters. Vraag vrijblijvend een offerte aan in de catalogus.

Vragen over uw persluchtinstallatie?

Heeft u enige vragen over onze diensten? Benieuwd wat voor uw persluchtinstallatie kunnen betekenen? Neem contact op met T&E Techniek, wij helpen u graag verder.

Persluchtleidingen kopen

Persluchtleidingen kopen

Informatie lezen

PERSLUCHTSYSTEEM

Persluchtsysteem

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Leidingwerk

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

06 – 513 034 55