Skip to main content

Professioneel garage gereedschap

Voor professioneel garagegereedschap bent u bij T&E Techniek aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles voor de inrichting van een professionele garage of werkplaats voor gemotoriseerde voertuigen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus. Van afzuigtrommels tot koelvloeistofmeters en van luchtslangen tot haspels; wij hebben de beste gereedschappen en apparatuur in huis om een professionele werkplaats uit te rusten en van alle gemakken te voorzien.

Gespecialiseerd montagebedrijf

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het beste professionele garage gereedschap en de modernste apparatuur; ook de installatie ervan kunnen wij geheel voor u verzorgen. Van ontwerp tot installatie en montage: T&E Techniek is een gespecialiseerd montagebedrijf en we hebben al vele garages en werkplaatsen professioneel, efficiënt en praktisch ingericht. Bij ons heeft u één aanspreekpunt; u wordt dan ook direct geholpen bij eventuele problemen. De lijnen zijn kort, waardoor we de kwaliteit en service kunnen bieden die u van ons verwacht.

Kwaliteit in professioneel garage gereedschap

Alle apparatuur en gereedschappen die wij verkopen voldoen aan de wettelijke normen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen. Het is allemaal uitvoerig getest en veilig bevonden. Dat is natuurlijk uiterst belangrijk; in een garage moet te allen tijde veilig gewerkt kunnen worden. Heeft u ook een partner nodig die het onderhoud aan uw professionele garage installaties uit kan voeren? Ook hierin kunnen wij veel voor u betekenen. Onze vakmensen zijn allemaal VCA-gecertificeerd en veiligheid staat bij hen op nummer één. In combinatie met onze uitgebreide kennis van gereedschappen en apparatuur van alle merken weet u zeker dat u met een goed geolied bedrijf te maken heeft.

Contact

Wilt u meer informatie over het professionele garage gereedschap dat wij voor u in huis hebben? Of heeft u advies nodig bij het inrichten van uw garage of werkplaats? Neem gerust contact met ons op; wij staan graag voor u klaar!

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55