Skip to main content

Stalen brandstoftanks

  • Beschikbare stalen brandstoftanks: cilindrisch dubbelwandig/cilindrische tank in lekbak
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Prisma tanks voor diesel opslag, bodem onder afschot, leverbaar in verschillende capaciteit

Wilt u graag een stalen brandstoftank laten installeren? T&E Techniek heeft zich door de jaren heen ook op het gebied van het plaatsen van brandstofinstallaties gespecialiseerd. Wij hebben een mooi en uitgebreid assortiment aan stalen brandstoftanks en andere benodigdheden voor de inrichting van een garage of werkplaats. Graag helpen wij u bij de installatie van uw brandstoftank, maar ook bij de rest van de inrichting van uw werkplaats!

Verschillende stalen brandstoftanks

Onze brandstoftanks zijn geschikt voor plaatsing zowel binnen als buiten en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Bij ons zijn er verschillende modellen beschikbaar:

  • Cilindrisch dubbelwandig
  • Cilindrische tank in lekbak

Cilindrische dubbelwandige stalen brandstoftanks

Dit is door de dubbele wand eigenlijk een tank in een tank. Tussen de binnen- en de buitenwand kan lekdetectievloeistof (Glycol) worden ingebracht, maar het is ook mogelijk een elektronische lekbeveiliging aan te brengen. Bij gebruik van een lekdetectievloeistof, is het niveau ervan af te lezen in een lekdetectiepot.

Cilindrische stalen brandstoftanks met lekbak

Als er bij de brandstoftank geen sprake is van een dubbele wand, dan moet deze in een lekbak geplaatst worden. Die lekbak dient niet alleen bestand te zijn tegen de brandstof in de tank, maar ook sterk genoeg om de vloeistofdruk als gevolg van een lekkage aan te kunnen. Ook moet de lekbak, in voorkomende gevallen, gefundeerd worden om verzakking te voorkomen.

Prisma tank voor dieselopslag

Ook een stalen prismatank behoort tot de mogelijkheden. De bodem moet daarbij wel onder afschot gemaakt worden. De prismatanks zijn leverbaar in verschillende capaciteiten.

Vakmanschap en korte lijnen

T&E Techniek is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Ton en Erik, en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een mooi, kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in garage-inrichting, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuigingen en ook brandstofinstallaties. Door die kleinschaligheid is het mogelijk om de lijnen tussen klant en bedrijf kort te houden. Wij werken door heel Nederland en staan dan ook bekend om ons vakmanschap, en onze persoonlijke service en betrouwbaarheid.

Contact

Als u meer wilt weten over het laten installeren van een stalen brandstoftank, of een vraag heeft over één van onze andere specialiteiten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54