Skip to main content

Autogarage equipment

Het juiste equipment voor uw autogarage is essentieel. T&E Techniek is één van de meest complete leveranciers voor garage gereedschappen en installaties. Bovendien kunt u ons inschakelen voor de complete inrichting van uw autogarage of werkplaats voor motorvoertuigen. Daarnaast kunnen wij u helpen wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, en kunt u bij ons terecht voor advies over uw garage.

Het juiste equipment voor uw autogarage

Alle gereedschappen en apparatuur die wij verkopen en installeren, voldoen aan alle wettelijke normen. Het equipment is uitgebreid getest en veilig bevonden. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

Een praktische inrichting

In een autogarage moet een boel equipment passen; het is dan ook belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld mobiele uitlaatgasafzuiging, of afzuiging die aan een railsysteem aan het plafond hangt. Zo staat de apparatuur niet in de weg en kunt u hem toch gebruiken op de plek waar het nodig is. Ook de installatie van alles autogarage equipment nemen wij graag voor onze rekening.

Onderhoud van het autogarage equipment

Het is belangrijk dat de technische installaties goed onderhouden worden. Al onze vakmensen zijn VCA-gediplomeerd. U kunt er dan ook op rekenen dat onze monteurs zich houden aan alle protocollen en procedures die wettelijk zijn vastgesteld. Door onze jarenlange ervaring is de kennis van apparatuur groot, van welk merk de installatie ook is.

Contact

In onze catalogus kunt u al veel van onze gereedschappen en apparatuur vinden. Wilt u meer weten over alle equipment die bij ons verkrijgbaar is? Heeft u advies nodig bij de inrichting van uw autogarage of wilt u de complete inrichting en installatie van uw garage graag aan ons overlaten? Neem gerust contact met ons op. Vaak is maatwerk vereist; wij geven u dan ook graag persoonlijk advies.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

06 – 513 034 55