Skip to main content

Rookafzuiging werkplaats

Heeft u een werkplaats en komt er nog wel eens rook vrij tijdens uw werkzaamheden? Dan is het belangrijk dat u een goed werkende rookafzuiging installeert, óf laat installeren. T&E Techniek uit Langenboom is gespecialiseerd in vakkundige garage- en werkplaatsinrichting. Onze VCA gecertificeerde monteurs staan voor u klaar en rijden door heel Nederland om uw installaties bij u te plaatsen.

De juiste rookafzuiging voor uw werkplaats

Wat voor rookafzuiging u nodig heeft, hangt van de omstandigheden af:

  • Gaat het om een grote of een kleine werkplaats?
  • Wat voor werkzaamheden worden er verricht?

In een kleine werkplaats waar alleen af en toe wat gesoldeerd wordt, volstaat vaak een vrij eenvoudige afzuiginstallatie. Denk aan een kleine, verplaatsbare afzuiging of puntafzuiging, die gemonteerd wordt aan de soldeerbout zelf. Gaat het om een grotere ruimte waar regelmatig (giftige) rookdampen vrijkomen, dan is het belangrijk dat er een installatie geplaatst wordt die de rook afzuigt en de lucht goed filtert. T&E Techniek heeft een zeer ruime ervaring op dit gebied en kan u perfect adviseren over de installatie die u nodig heeft.

Rookafzuiging en andere werkplaats inrichting

Een schone werkplaats betekent ook zorgen voor schone lucht. Daarmee creëert u een veilige werkomgeving voor uzelf en anderen. Wij weten precies waaraan een veilige werkplaats moet voldoen. U kunt dan ook niet alleen voor rookafzuiging installaties bij ons terecht, maar voor nog veel meer, zoals:

Installatie van de afzuiging

Ook als u bepaalde onderdelen nodig heeft voor uw rookafzuiging, kan T&E Techniek veel voor u betekenen. We hebben alles in huis om rookafzuiging in uw werkplaats tot een succes te maken; zowel de kennis als de producten. Zo kunnen we de complete afzuiging installeren op de manier die voor uw werkruimte en -omstandigheden het beste is. Maar ook voor onderdelen, zoals afzuighaspels, filters, mondstukken en bijvoorbeeld railsystemen kunt u bij ons terecht.

Advies en informatie

Wilt u meer weten over de producten en diensten die T&E Techniek te bieden heeft op het gebied van rookafzuiging in de werkplaats? Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Of heeft u advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder. Graag tot ziens!

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54