Skip to main content

Tankinstallatie

T&E Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen van (mobiele) tankinstallaties. Wilt u een brandstofinstallatie laten plaatsen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren. Zodoende verkrijgt u een passende offerte die volledig past bij uw situatie.

Voor het plaatsen van brandstofinstallaties

Wij hebben hedendaags al bij vele klanten een tankinstallatie mogen plaatsen. U schakelt T&E Techniek in voor het plaatsen van de volgende (mobiele) tankinstallaties:
  • Kunststof brandstoftanks;
  • Mobiele dieseltanks;
  • Stalen brandstoftanks.
Als Kiwa en VCA gecertificeerd bedrijf staan wij voor het plaatsen, installeren én onderhouden van alle producten en diensten ten behoeve van (mobiele) tankinstallaties.

TruckMaster en AdBlue brandstoftanks

U heeft diverse mogelijkheden voor uw brandstofinstallatie. Veelgebruikte brandstoftanks zijn de TruckMaster en AdBlue. Neem gerust een kijkje in onze catalogus voor de mogelijkheden of neem contact op voor passend advies.

Dé specialist voor uw werkplaats of garage

T&E Techniek staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid én het leveren van een goede service. Wij vinden het bovendien belangrijk om te werken volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden profileren wij onszelf graag als totaalspecialist voor uw werkplaats/garage. Naast tankinstallatie kunt u daarom bij ons terecht voor persluchtinstallatie, garage inrichting, leidingwerk en uitlaatgasafzuiging. Kortom, wij ondersteunen u van A tot Z voor uw werkplaats/garage.

Offerte voor mobiele tankinstallatie

Laat uw tankinstallatie plaatsen door T&E Techniek. Voor het aanvragen van een offerte contacteert u ons op het volgende telefoonnummer: 0486-432054. In de catalogus vindt u een compleet overzicht van onze producten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij laten graag aan u zien waarom T&E Techniek dé specialist in tankinstallaties is.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54