Skip to main content

TruckMaster

Wilt u een TruckMaster kopen voor het vervoeren van diesel? T&E Techniek levert diverse mobiele dieseltanks van dit gerenommeerde merk. Neem direct een kijkje in onze catalogus voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Heeft u vragen, stel deze dan gerust door ons te contacteren op het volgende telefoonnummer: 0486-432054. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in brandstofinstallaties voor (vak)garages en werkplaatsen.


TruckMaster TM 200, TM300 en TM430

Bij T&E Techniek vindt u mobiele opslagtanks van 200 tot 900 liter. De mobiele tankunits zijn verder TNO/ADR goedgekeurd. U kiest voor een mobiele dieseltank van TruckMaster vanwege de volgende voordelen:
  • Mobiliteit: door de grootte kan de dieseltank op locaties komen waar een tanker niet bij kan;
  • Kwaliteit: efficiënt vervaardigd en TNO/ADR goedgekeurd;
  • Vorm: lichtgewicht en robuust.
Als Kiwa en VCA gecertificeerd bedrijf kunt u bij ons terecht voor diverse olie- en brandstofinstallaties. Hierbij staan wij voor het plaatsen, installeren én onderhouden van alle producten en diensten ten behoeve van brandstofinstallaties, ongeacht het merk.

Een snelle én heldere aanpak

Vakmanschap en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Door korte communicatielijnen is het voor ons mogelijk om het contact helder en duidelijk te laten verlopen. Zijn er problemen opgetreden bij uw installatie? Dan treedt T&E Techniek direct op. Zo kunt u te allen tijde rekenen op een snelle en heldere aanpak.

Offerte aanvragen voor dieseltank

Bestel direct de gewenste TruckMaster door het aanvragen van een offerte. Wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. T&E Techniek: dé beste technologie volgens de laatste richtlijnen, regels én technieken!
Naast mobiele dieseltanks kunt u ook bij ons terecht voor kunststof en stalen brandstoftanks. Neem gerust een kijkje onder kunststof brandstoftanks voor meer informatie.

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54