Skip to main content

Afzuiginstallatie werkplaats

Wilt u een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats laten installeren? Is uw huidige werkplaats of werkomgeving onveilig door een slechte afzuiging? Het is belangrijk om schadelijke stoffen (zoals zaagsel, gassen en rook) weg te laten zuigen in uw werkomgeving. T&E Techniek helpt u als specialist in uitlaatgasfzuiging. In onze catalogus vindt u ons complete aanbod en kunt u een offerte aanvragen. T&E Techniek: voor het leveren en plaatsen van een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats of garage.

De juiste afzuiginstallatie voor uw werkplaats

Een goede afzuiging is essentieel in elke werkomgeving. Volgens de Arbowet moeten uw medewerkers te allen tijde kunnen werken in een gezonde en schone werkomgeving. Laat daarom een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats maken. T&E Techniek heeft een ruime ervaring op het gebied van uitlaatgasafzuiging en kan de volgende afzuigingen voor u plaatsen:

Afzuiging voor kleine en grote werkplaatsen

Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel flexibele als vaste werkplaatsen, groot en klein. Of het nu gaat om een houtzagerij of een autoreparatiebedrijf. Ga gerust het gesprek met ons aan en ontdek welke afzuiging het meest geschikt is voor uw werkomgeving.

Specialist in afzuiginstallatie en garage inrichting

Naast uitlaatgasafzuiging kunt u bij ons terecht voor garage inrichting, persluchtinstallatie, leidingwerk en brandstofinstallatie. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen merken. Door onze jarenlange ervaring staan wij voor het plaatsen, leveren én onderhouden van onze producten/oplossingen.

Benieuwd naar de prijs voor een afzuiginstallatie in uw werkplaats

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zijn Kiwa en VCA gecertificeerd en denken met u mee. Samen komen we tot dé beste oplossing voor stofafzuiging in uw werkplaats of garage.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486-432054