Afzuiginstallatie werkplaats

Is uw huidige werkplaats of werkomgeving onveilig door een slechte afzuiging? Het is belangrijk om schadelijke stoffen, gassen en rook weg te laten zuigen in uw werkomgeving. Wilt u een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats laten plaatsen? T&E Techniek helpt u graag als specialist in uitlaatgasfzuiging. In onze catalogus vindt u ons complete aanbod en kunt u direct een offerte aanvragen. T&E Techniek: voor het leveren en plaatsen van een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats!

Mogelijkheden uitlaatgasafzuiging werkplaats

Een goede afzuiging is essentieel in elke werkomgeving. Volgens de Arbo-wet moeten uw medewerkers zelfs kunnen werken in een gezonde en schone werkomgeving! Laat daarom een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats plaatsen. T&E Techniek heeft een ruime ervaring op het gebied van uitlaatgasafzuiging en kan de volgende afzuigingen voor u plaatsen:

  • Afzuiging met railsysteem;
  • Afzuighaspels;
  • Mobiele afzuiging;
  • Uitlaatgas filters;
  • Uitlaatgas mondstukken;
  • Afzuigsystemen voor landbouwvoertuigen;
  • Uitlaatgasafzuiging met losse punten;
  • Afzuiging met een afzuigtrommel.

Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel flexibele als vaste werkplaatsen. Ga gerust het gesprek met ons aan en ontdek welke afzuiging het meest geschikt is voor uw werkomgeving!

Specialist in garage inrichting

Naast uitlaatgasafzuiging kunt u ook bij ons terecht voor garage inrichting, persluchtinstallatie, leidingwerk en brandstofinstallatie. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen merken. Door onze jarenlange ervaring staan wij voor het plaatsen, leveren én onderhouden van onze producten/oplossingen.

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele afzuiginstallatie in uw werkplaats? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zijn Kiwa en VCA gecertificeerd en denken graag met u mee. Samen komen we tot dé beste oplossing!

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54