Garage uitrusting

Met de juiste garage uitrusting kunt u uw werkplaats of werkruimte vakkundig en professioneel inrichten. U kunt direct een offerte aanvragen in onze catalogus voor de juiste producten met betrekking tot garage inrichting. Daarnaast staan wij u bij voor onderhoud aan alle merken. Onze specialisten helpen u graag bij het plaatsen, installeren én onderhouden van uw garage uitrusting!

Gespecialiseerd in garage inrichting

Garage uitrusting moet betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn. T&E Techniek staat voor het leveren van hoge kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik. Wij leveren hierbij zowel de producten als de diensten voor garage inrichting. U kunt bij T&E Techniek terecht voor onder andere:

  • Afzuigrails en rommels;
  • Dolly’s;
  • Luchtslagen;
  • Afzuig-/opvangunits.

Vakmanschap met uitstekende service

Van enkele pompen tot complete installaties, T&E Techniek presenteert het totaalplaatje voor uw garage, werkplaats of werkruimte. Door onze jarenlange ervaring als montagebedrijf weten wij voor uw situatie en omgeving dé beste oplossingen te presenteren.

Persoonlijk contact is een belangrijke kernwaarde van onze organisatie. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen, zodat u persoonlijk en goed geholpen wordt bij eventuele problemen. Met slechts één aanspreekpunt maken wij kwaliteit en service voor onze klanten waar!

Bekijk onze catalogus en vraag direct een offerte aan!

In onze catalogus vindt u een compleet aanbod aan producten voor garage uitrusting. Daarnaast vindt u kwaliteitsproducten op het gebied van persluchtinstallaties, leidingwerk en brandstofinstallaties. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies. U kunt ons bereiken via info@te-techniek.nl en 0486-432054. Met dé beste technologie volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken helpen wij u graag!

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54