Garage uitrusting

Met dé juiste garage uitrusting richt u uw werkplaats of -ruimte vakkundig en professioneel in. Vraag een offerte aan in onze catalogus voor uw producten met betrekking tot garage inrichting. Daarnaast staan wij u bij voor onderhoud aan alle merken. Onze specialisten helpen u bij het plaatsen, installeren én onderhouden van uw garage uitrusting. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Garage apparatuur en gereedschappen

Garage uitrusting moet betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn. T&E Techniek staat voor het leveren van hoge kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik. Wij leveren hierbij zowel producten als diensten voor garage inrichting. U kunt bij T&E Techniek terecht voor onder andere:
  • Afzuigrails en -trommels;
  • Dolly's;
  • Luchtslagen;
  • Afzuig- en opvangunits.

Benodigdheden voor werkplaatsinrichting garage

Van enkele pompen tot complete installaties, T&E Techniek presenteert het totaalplaatje met betrekking tot garage uitrusting voor uw werkplaats of werkruimte. Door onze jarenlange ervaring als montagebedrijf weten wij voor uw situatie en omgeving dé beste oplossingen te presenteren. Persoonlijk contact is een belangrijke kernwaarde van onze organisatie. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen, zodat u persoonlijk en goed geholpen wordt bij eventuele problemen. Met slechts één aanspreekpunt maken wij kwaliteit en service voor onze klanten waar.

Koop uw garagemateriaal

In onze catalogus vindt u een compleet aanbod aan producten voor uw garage uitrusting. Daarnaast vindt u kwaliteitsproducten op het gebied van persluchtinstallaties, leidingwerk en brandstofinstallaties. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies. U kunt ons bereiken via info@te-techniek.nl en 0486-432054. Met dé beste technologie volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken helpen wij u graag.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54