Skip to main content

Garage uitrusting

Met dé juiste garage uitrusting richt u uw werkplaats of -ruimte vakkundig en professioneel in. Vraag een offerte aan in onze catalogus voor uw producten met betrekking tot garage inrichting. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan alle merken. Onze specialisten helpen u bij het plaatsen, installeren én onderhouden van al uw garage apparatuur. Ook voor de complete werkplaatsinrichting is T&E Techniek uw partner. Voor passend advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garage uitrusting: Apparatuur en gereedschappen

Garage uitrusting moet betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn. T&E Techniek staat voor het leveren van hoge kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik. Wij leveren hierbij zowel producten als diensten voor garage inrichting. U kunt bij T&E Techniek terecht voor onder andere:

Heeft u slechts enkele pompen nodig? Of wilt u graag dat wij de complete garage inrichting voor u regelen? Bij T&E Techniek kunt u terecht voor het totaalplaatje met betrekking tot garage uitrusting voor uw werkplaats of werkruimte. Als montagebedrijf hebben wij vele jaren ervaring; daarom weten wij voor elke situatie en omgeving dé beste oplossingen te presenteren.

Garage uitrusting voor een schone en veilige werkomgeving

Het is belangrijk om uw garage schoon en netjes te houden. Natuurlijk is het prettiger werken in een nette werkomgeving, maar het is ook veel veiliger. Uw gezondheid en die van uw werknemers gaat natuurlijk boven alles. Daarvoor dienen de juiste maatregelen getroffen te worden. Denk bijvoorbeeld aan de uitlaatgassen die vrijkomen, telkens wanneer een voertuig gestart wordt. Maar ook de opslag van olie, brandstoffen en andere gevaarlijke stoffen moet goed geregeld zijn. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw garage schoon én veilig te houden. Lees hier meer over brancheafspraken betreffende uitlaatgassen en Dieselmotoremissies (DME).

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is een belangrijke kernwaarde van onze organisatie. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen, zodat u persoonlijk en goed geholpen wordt bij eventuele problemen. Bij ons heeft u één vast contactpersoon, die precies weet wat er zoal bij u speelt. Hierdoor kunnen wij onze belofte voor kwaliteit en service voor onze klanten waarmaken.

Koop uw garage uitrusting

In onze catalogus vindt u een compleet aanbod aan producten voor uw garage uitrusting. Daarnaast vindt u kwaliteitsproducten op het gebied van persluchtinstallaties, leidingwerk en brandstofinstallaties. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies. U kunt ons bereiken via info@te-techniek.nl en 0486-432054. Met dé beste technologie volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken helpen wij u graag.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

UITLAATGASAFZUIGING

UITLAATGASAFZUIGING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

Al onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit

Wij horen graag uw vragen of opmerkingen.

0486 – 43 20 54