Garage uitrusting

Voldoet uw garage uitrusting niet meer aan de huidige eisen en regelgevingen? Bent u daarom op zoek naar een partner op het gebied van garage inrichting? T&E Techniek biedt een uitgebreid assortiment met producten aan voor uw garage. U kunt in onze webshop onder andere terecht voor:

  • Afzuigrails- en rommels;
  • Dolly’s;
  • Luchtslangen;
  • Afzuig-/opvangunits.

In de webshop vindt u eveneens producten voor:

Uw specialist voor garage inrichting

Uw garage uitrusting moet betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn. T&E Techniek levert hierbij zowel de producten als diensten voor garage inrichting. Tevens staan wij voor u paraat met onderhoud aan alle merken. Van enkele pompen en haspels tot aan volledige installaties. Door jarenlange ervaring en vakmanschap weten wij het beste voor onze klanten te presenteren!

Werkwijze T&E Techniek voor onderhouden werkplaats

Als MKB-bedrijf staan wij voor een persoonlijk contact. Wij hechten veel waarde aan een goede klantrelatie. Heeft u onverhoopt problemen? T&E Techniek staat voor u klaar. Middels één vast aanspreekpunt wordt u snel en zorgeloos geholpen. Door VCA- en Kiwa certificatie kunnen wij bovendien de veiligheid van u en uw medewerkers waarborgen.

Vragen over onze mogelijkheden

Via de webshop kunt u direct een offerte aanvragen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug. Heeft u een vraag of wilt u inzicht in uw mogelijkheden? T&E Techniek levert een totaalpakket voor het plaatsen, installeren en onderhouden van producten en diensten op het gebied van garage inrichting. Wij denken aandachtig met u mee en geven een advies op maat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

T&E Techniek: de beste technologie volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken!

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54