Skip to main content

Afzuiging uitlaatgassen

Voor de afzuiging van uitlaatgassen in uw garage of werkplaats bent u bij T&E Techniek aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse soorten afzuiginstallaties voor professionele toepassingen. Wilt u een uitlaatgasafzuiging in uw werkomgeving? Bekijk de mogelijkheden in onze catalogus en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee. U contacteert T&E Techniek op het volgende telefoonnummer: 0486-432054.

Een passende uitlaatgas afzuiging in uw garage

Uw werkomgeving dient altijd veilig en schoon te zijn. Dit is mogelijk met een passende uitlaatgasafzuiging. Door middel van een professionele afzuiging worden uitlaatgassen direct bij de bron afgezogen. In het assortiment van T&E Techniek vindt u de volgende soorten afzuiginstallaties:

Dé perfecte werkplaats

Wij doen echter méér. Specialisten van T&E Techniek denken graag met u mee voor het creëren van dé perfecte werkplaats. Neem gerust een kijkje onder garage inrichting voor de mogelijkheden om uw werkplaats praktisch in te richten.

Betrouwbaarheid, vakmanschap én een goede service staan als kernwaarden centraal in onze dienstverlening. Wij zijn dan ook Kiwa en VCA gecertificeerd. Bent u op zoek naar een vakkundige partner op het gebied van uitlaatgasafzuiging? Dan helpen wij u graag.

Een gezonde werkomgeving

Het is heel belangrijk voor zowel u, uw werknemers als uw klanten dat ze zich te allen tijde in een veilige en gezonde werkomgeving bevinden. Uitlaatgassen kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Ze komen via de uitlaat van de voertuigen die u in uw garage of werkplaats start, de ruimte in. In uitlaatgassen zitten onder meer koolstofdioxide, stikstofoxide en zwaveldioxide; allemaal stoffen die al in een korte tijd, veel schade kunnen toebrengen aan de luchtwegen. Ook roet en fijnstof maken onderdeel uit van uitlaatgassen. Op korte termijn kunnen klachten als hoesten, benauwdheid en duizeligheid aan de orde zijn, maar wanneer iemand langere tijd regelmatig wordt blootgesteld aan uitlaatgassen, kunnen ook ernstige ziektes als astma, COPD en zelfs longkanker het gevolg zijn. Daarom is een goede afzuiging voor uitlaatgassen essentieel in elke werkplaats waar aan gemotoriseerde voertuigen wordt gewerkt.

De beste kwaliteit afzuiging voor uitlaatgassen

Al onze oplossingen voor de afzuiging van uitlaatgassen zijn van de beste kwaliteit en voorkomen dat u of mensen in uw werkplaats er ziek van worden. Afzuigtrommels en haspels kunnen zowel met de hand als elektrisch bediend worden en met een uitlaattrechter rechtstreeks op de uitlaat aangesloten, zodat de uitlaatgassen op een veilige manier worden afgevoerd. Ook voor onderdelen van afzuigsystemen kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan filters of mondstukken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle andere producten en diensten op het gebied van garage inrichting.

Passend advies voor uw situatie

Een vakkundige afzuiging van uitlaatgassen is essentieel voor uw garage of werkplaats. Bestel eenvoudig de gewenste producten via onze catalogus. Wenst u passend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen realiseren we een veilige werkomgeving.

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54