Skip to main content

Afzuiging werkplaats

Zoekt u producten voor een professionele afzuiging voor in uw werkplaats? T&E Techniek levert producten voor een veilige en gezonde werkomgeving. Wij bieden krachtige systemen voor het afvoeren van schadelijke stoffen, rook en gassen. Wilt u een veilige werkomgeving? Via onze catalogus vindt u een uitgebreid assortiment van producten voor (stof)afzuiging van uw werkplaats. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor advies. Door jarenlange ervaring weten onze ervaren specialisten voor elke omgeving een passend aanbod te presenteren.

Diverse installaties voor werkplaats afzuiging

In een werkplaats kan door allerlei omstandigheden het binnenklimaat vervuild raken. Uitlaatgassen, lasdampen, stof en zaagsel: het is niet gezond wanneer dit soort vervuiling lang in de lucht blijft hangen. Met een goede werkplaats afzuiging kunt u de werkomgeving gezond helpen te houden. Dat is zowel belangrijk voor medewerkers als klanten. De gezondheid mag niet in het geding komen door de werkzaamheden in uw werkplaats. Bovendien wordt de productiviteit van uw medewerkers verhoogd door optimale werkomstandigheden. Als Kiwa- en VCA gecertificeerd bedrijf leveren wij onder andere de volgende afzuiginstallaties en onderdelen voor uw werkplaats:

Afzuiging voor uw werkplaats volgens de laatste technieken

Uiteraard werken wij volgens de laatste richtlijnen, regels en technieken. U kunt ons benaderen voor het plaatsen, installeren én onderhouden van afzuiginstallaties. Door onze kleinschaligheid staan wij voor een persoonlijk en intensief contact. T&E Techniek kan hierdoor adequaat inspelen op eventuele problemen.

Meer over T&E Techniek

T&E Techniek, gevestigd in Langenboom, Noord-Brabant, is al jaren dé specialist op het gebied van persluchtinstallatiesgarage inrichting, leidingwerk, brandstofinstallaties en uitlaatgasafzuiging. Wij leveren en installeren diverse installaties voor garages en werkplaatsen door heel Nederland. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor de afzuiging van uw werkplaats? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Via onze catalogus vindt u direct een overzicht van de mogelijkheden. Na het aanvragen van een offerte nemen wij z.s.m. contact met u op! Afzuiging werkplaats: T&E Techniek helpt u graag als ervaren specialist!

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54