Skip to main content

Mobiele afzuiginstallatie

Wilt u een mobiele afzuiginstallatie in uw werkplaats laten plaatsen? Neem dan direct contact op met T&E Techniek, dé specialist in uitlaatgasafzuiging! Een vervuilde werkplaats is onveilig voor medewerkers en klanten. Het is daarom belangrijk om schadelijke stoffen, gassen en rook af te zuigen. Bovendien wordt de arbeidsproductiviteit bevorderd in een schone werkomgeving. Kortom: laat direct een professionele mobiele afzuiginstallatie plaatsen door T&E Techniek.


Mobiele (lasrook)afzuiging voor dampen

Een mobiele afzuiginstallatie is flexibel en wordt in uw werkplaats geplaatst met voldoende capaciteit. Bij T&E Techniek kunt u terecht voor de volgende vormen van mobiele afzuiging:
  • Afzuiging met filterkast;
  • Afzuiging met beweegbare arm.
Onze oplossingen zijn verrijdbaar en derhalve beschikbaar voor zowel flexibele als vaste werkplaatsen. Door het direct afzuigen van lasdampen, rook, stof en gas bij de bron, wordt inhalatie voorkomen.

Professionele uitlaatgasafzuiging voor werkplaats

Van afzuiging met railsysteem tot afzuiging met een afzuigtrommel en van uitlaatgas filters tot mobiele afzuiging, T&E Techniek is dé specialist op het gebied van uitlaatgasafzuiging voor uw werkplaats. Wij denken gericht met u mee, zodat u een oplossing verkrijgt die volledig past in uw werkplaats. Samen zorgen we ervoor dat u beschikt over een schone en veilige werkomgeving!

Vraag direct een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een mobiele afzuiginstallatie? In onze catalogus vindt u een overzicht van ons complete aanbod. U kunt hier eveneens een offerte aanvragen voor de gewenste producten.
Voor meer informatie over onze producten en oplossingen kunt u contact met ons opnemen.

T&E Techniek is gespecialiseerd in garage inrichting, persluchtinstallatie, leidingwerk, brandstofinstallatie én uitlaatgafzuiging. Wij staan voor het plaatsen, leveren én onderhouden van onze producten/oplossingen. Neemt u gerust contact op om kennis te maken. Wij laten u graag zien waarom wij dé specialist zijn in het leveren én plaatsen van een mobiele afzuiginstallatie!

PERSLUCHTINSTALLATIE

PERSLUCHTINSTALLATIE

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag,
voor ons zijn ze van grote waarde

0486 – 43 20 54