Skip to main content

Uitlaatgas afzuiging werkplaats

Uitlaatgassen zijn gevaarlijk en vormen daarom een bedreiging voor uw gezondheid in de werkplaats. Wilt u een veilige werkomgeving creëren? Kies voor een professionele uitlaatgas afzuiging in uw werkplaats of garage. Neem contact met ons op voor meer informatie en passend advies. Hedendaags is T&E Techniek uitgegroeid tot dé specialist in uitlaatgasafzuiging. In onze catalogus vindt u diverse producten voor het professioneel afzuigen van gevaarlijke stoffen.

Dé specialist in uitlaatgasafzuiging

Een goede afzuiging van uitlaatgassen in uw werkplaats zorgt voor een gezonde, schone werkomgeving voor uw medewerkers en klanten. Een professionele afzuiginstallatie kan niet alleen ingezet worden voor de afzuiging van uitlaatgassen; ook voor het verwijderen én afvoeren van lasdampen, stof, verfdampen en andere gevaarlijke gassen is zo’n installatie uitstekend geschikt. Zo vangt u twee vliegen in één klap!

U kunt bij ons terecht voor de complete installatie van een professionele uitlaatgasafzuiging, maar ook voor verschillende losse onderdelen in T&E Techniek hét adres. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Uw wensen staan centraal

Wij zijn gedreven door vakmanschap, en u staat als klant centraal in onze dienstverlening. Met een luisterend oor gaat T&E Techniek het gesprek aan, zodat u een maatwerk oplossing verkrijgt conform uw wensen en voorkeuren. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten, zoals Kiwa en VCA; dat beteken dat u kunt rekenen op veilige én betrouwbare producten. Naast uitlaatgasafzuiging, kunnen wij ook uw complete garage inrichten. Kiest u voor T&E Techniek als partner voor garage inrichting? Dan kiest u voor een partner met alles onder één dak. Zo staan wij voor het plaatsen, installeren én onderhouden van alle voorkomende installaties in garages en werkplaatsen. Kortom: service en ontzorging gegarandeerd.

Een offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een professionele uitlaatgas afzuiging in uw werkplaats door contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van een deskundig advies op maat. T&E Techniek laat graag aan u zien dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uitlaatgasafzuiging.

PERSLUCHT

PERSLUCHT

Informatie lezen

GARAGE INRICHTING

GARAGE INRICHTING

Informatie lezen

LEIDINGWERK

LEIDINGWERK

Informatie lezen

BRANDSTOFINSTALLATIE

BRANDSTOFINSTALLATIE

Informatie lezen

BEKIJK ONZE CATALOGUS

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN GESELECTEERD OP DE HOOGSTE KWALITEIT

Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen ze graag, voor ons zijn ze van grote waarde

0486-432054